سلام
درخواست كامپوننت Compression Master Suite 2.30 رو دارم. فكر كنيم 2.30 آخرين نسخش باشه. البته اگه كسي آخرين نسخه رو داره ممنون ميشم
موفق باشين
باي:10:
Printable View
سلام
درخواست كامپوننت Compression Master Suite 2.30 رو دارم. فكر كنيم 2.30 آخرين نسخش باشه. البته اگه كسي آخرين نسخه رو داره ممنون ميشم
موفق باشين
باي:10:
سلامنقل قول:
ببينيد اين به دردتون ميخوره :
مال همون شركت است، نگاه نكردم كه تفاوتش با CompressionMaster Suite چيه.کد:http://www.componentace.com/compression_component_compression_delphi_encryption_delphi_flexcompress.htm
سلام نانفورس جان
اين سايتي كه شما معرفي كردين رو قبلا رفته بودم. توي اينترنت سرچ كرده بودم. نسخه آزمايشي رو ميده.
واقعيتش اينكه من كامپوننتي مي خوام كه فايلها رو فشرده سازي كنه. البته با فرمتي كه نه Winrar و نه Winzip بتونن اونو باز كنن. يه فرمتي كه خود برنامه فقط بتونه بازش كنه. اگه اين جور كامپوننتي مي خوام.
ممنون
موفق باشين
دوست عزيز.
وقتي داري فايل بك آپ رو درست ميكني با يك پسوند ديگه سيو كن. اينجوري كسي فكرشو نميكنه كه با rar بازش كنه. ولي از شگردهاي Decode هم ميتوني استفاده كني.
سلامنقل قول:
ابزاري كه شما درخواست داده بوديد هم مال همين شركت است، گفتم ببينيد به دردتون ميخوره تا نسخه كاملش رو بفرستم.
براي فشرده كردن مي تونيد از VCLZip هم استفاده كنيد، كافيه روي فايلي كه ميسازيد يك پسورد طولاني قرار بدهيد ، اينطوري كسي نميتونه بازش كند.
سلام
نانفورس جان ، اين كامپوننت قابليت باز كردن فايل رو هم داره ديگه نه؟
اگه جواب مثبته ممنون ميشم اگه بزارين.
موفق باشين
سلامنقل قول:
منظورتون از اين كامپوننت چيه ؟ flexcompress يا vclzip ؟
flexcompress را بايد تست كنيد من تستش نكردم، ولي با vclzip كار كردم، مشكلي براي كار كردن با فايلها نداره.
سلام بر نانفورس جان عزيز
اگه ميشه Flex Commpress رو بزارين. ببينم آخرين نسخس ديگه نه؟
موفق باشين
باي
سلامنقل قول:
FlexCompress 3.01 رو دارم.
براي دلفي چند مي خواهيد؟
سلام
دلفي 7