مي خواستم بپرسم كه اگه كل هارد رو فرمت كني و دوباره كلا پرش كني اطلاعات باز هم قابل بازگرداني است ؟
يعني به هيچ وجه نمي توان اطلاعات رايانه را نابود كرد ؟
Printable View
مي خواستم بپرسم كه اگه كل هارد رو فرمت كني و دوباره كلا پرش كني اطلاعات باز هم قابل بازگرداني است ؟
يعني به هيچ وجه نمي توان اطلاعات رايانه را نابود كرد ؟
سلامنقل قول:
بعضی برنامه ها هستن که باعث می شن دیگه نشه اطلاعات را برگردوند .
اگه روی اطلاعات فرمت شده اطلاعات جدیدی بریزی فکر نکنم بشه برگردوند.
البته توی بازیابی های تخصصی که بعضی مراکز انجام می دن احتمال برگشتن اطلاعات حتی در بعضی مواقع با سوختن هارد هم امکان پذیر هستش حالا چه برسه به فرمت کردن .
اگه خودتون واقعا نمیخواید اطلاعات برگرده، به نظر من بهترین راهش اینه که بعد از فرمت کردن، اطلاعاتی مثه فیلم و اینجور چیزا بریزید و کلا فضای درایوتون رو پر کنید، و یه دیفرگ هم باهاش انجام بدید، این کارو 2-3 دور که انجام بدید، دیگه از بیخ و بن، اطلاعات قبلی از بین میرن، و مطمئنم دیگه برگردشون امکان پذیر نیست.
موفق باشید.
سلام عزیزان
من چند بار سوال کردم ولی کسی جواب منو نداد
تو فیلم سیاه اون مهندسه گفت اطلاعات هارد رو در هر صورتی میشه برگردوند !!!!!!!!!!!!!!!!!
بعضی هام که از هارد سرشون میشد گفتم میشه , گفتن اگه حتی چند بار rewrite کنین باز بر میگرده
من که باور نمیکنم
البته با سوختن هارد چیزی عوض نمیشه , وقتی هارو میسوزه اطلاعات که از بین نمیره , فقط سیلندر هاش میسوزن که اونام با تعئیض سیلندر مشکلشون حل میشه
من هنوز هیچ راهی برا امنیت فایل ندیدم
نرم افزارهای رمز نگاری هم که به درد خودشون میخوره
decod کردن رو هم میشه دور زد
کلا من یکی راهی ندیدم که اطلاعاتم 100 در صد تضمین امنیت داشته باشن
اگه دوست دارین یه بحث امنیت فایل راه بندازیم
که مثلا من یه هارد دارم و چند تا فیلم , به نظر شما چه طوری میتونم این فیلمارو مخفی و غیر قابل دسترسی کنم
شما نظر بدین تامن راه دور زدنشو بگم
در مورد هارد هم من فکر میکنم بهترین راه پاک کردن Sector zero باشه
موفق باشین
سلام.نقل قول:
1- یک فایل txt رو باز کنید.
2- داخل آن یک عبارت به دلخواه وارد کنید.مثلا WinXP
3- اونو ذخیره کنید.
4- اسمش رو برابر اسم و پسوند فایلی بزارید که می خواین حذف بشه.مثلا move.ave
5- کپیش کنید و در محل فایل مورد نظر پیست و Replace کنید.
فكر كنم اگر هاردت را كامل پر از اصلاعات كني ديگه برنميگرده اما اگر اونو فرمت كنن ممكنه بتونن اطلاعات قبلي را هم برگودنن
سلام.دوست عزیز اینکار هیچ تاثیری یا ربطی به بازگردانی اطلاعات نداره.نقل قول:
سلام دوستاننقل قول:
سلام.
1- یک فایل txt رو باز کنید.
2- داخل آن یک عبارت به دلخواه وارد کنید.مثلا WinXP
3- اونو ذخیره کنید.
4- اسمش رو برابر اسم و پسوند فایلی بزارید که می خواین حذف بشه.مثلا move.ave
5- کپیش کنید و در محل فایل مورد نظر پیست و Replace کنید.
تنها راه پاک کردن حتمی یک فایل پاک کردن اون با برنامه هایی است که مخصوص این کار هستند
ولی حتی برای اونها هم هیچ تضمینی وجود نداره
من دو بار کل هاردم رو فرمت و delete کردم
ولی امروز تونستم با یه برنامه ساده اطلاعات رو برگردونم
اسم برنامه هم Recover My Files بود
البته برنامه های زیادی وجود داره
در کل اگر راهی برای پاک کردن حتمی پیدا کردید به ما خبر بدید
با تشکر...
سلام سلام سلام
امید جان راهت رو تست کردم عزیزم
من منظورم این بود که من الان یه Sho دارم میخوام کسی نبینه , نمیخوام پاکش کنم , فقط میخوام روش پسوورد بزارم یا از یه روشی برا قفل کردنش استفاده کنم
و بعدش گفتم هیچ راهی نیست که ما فایلهامون رو به طور 100 در 100 دور از دسترس قرار بدیم
بعد گفتم شما یا نرم افزار معرفی کنین یا راه های پیشرفته تا من بگم چه طوری دورش بزنیم
این راهی که شما گفتین میاد فایل رو کلا پاک میکنه که به درد نمیخوره
ولی با نرم افزار recovery برگردونده نشد
روش کار نکردم ببینم چه جوری برشگردونم ولی برگردونده میشه
منظور شما این بود که با این روش نمیشه برگردوند ؟ یا چیز دیگه بود ؟
منتظرم پیشنهاداتتون هستم عزیزان
موفق باشین
ریکاوری 100% در هرصورت منطقی نیست و هیچ کسی نمی تونه ادعایی اینچنینی داشته باشد
ولی ریکاوری کردن به عوامل مختلفی بستگی داره
==========================================
ولی کسانی که می خواهند هارد خود را تعویض کنند و می ترسند که اطلاعات یا عکسهای ویا هر چیز محرمانه خودشان را بعدها افرادی ریکاوری بکنند می توانند چند نکته را در نظر گرفته و اقدام کنند
اگر دو تا هارد داشته باشد بهتر است که یکی را ویندوز نصب کنید و دومی را به حال (Slave (IDE
انتخاب کنید
- هارد اول را فرمت کنید و حداقل درایو ممکن راایجاد کنید یک یا دو درایو
- فایلهای فشرده شده رمز گذاری شده با حجم زیاد را کپی کنید تو هاردی که می خواهید بفروشید
- چند بار عمل کپی و فرمت را تکرار کنید
- بعد با استفاده از برنا مه های مخصوص فرمت سطح پایین هارد را فرمت کنید که این عمل زمانبر است مثلا هارد 80 را خودم فرمت سطح پایین کردم 5 ساعت طول کشید
- دوباره هارد را فرمت و پارتیشن بندی کنید
- بعد بوسیله برنامه های مخصوص ریکاوری امتحان کنید ببنید چیزی برای برگشت موجود هست یا نه که فکر نکنم چیزی پیدا بشه
- اگر بعد از اینکار دیدید کسی از هارد شما چیزی ریکاوری کرده دیگه اونو باید بی خیال شد باید حلالش کنی:27: چون دیگه واقعا خیلی استاده که فکر نکنم کسی پیدا بشه:46: