وقتی رو درایو ها دابل کلیک میکنم پنجره ی Open With باز میشه. چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟ :((((( ***
سلام.
یه مشکلی واسم پیش اومده خیلی اذیتم میکنه. :37:
وقتی روی درایو هام دابل کلیک میکنم درایو م باز نمیشه و فقط پنجره ی Open With باز میشه. و باید از آدرس بار اونو باز کنم. :24:
از وقتی اینجوری شد که من یه ویروس گرفته بودم که تمام فولدر هام رو exe. میکرد. وقتی این ویروس رو از بین بردم درایو هام اینجوری شد. البته وقتی ویندوز عوض کردم ، اون درایوی که ویندوز رو روش نصب کردم و فرمتش کزده بودم سالمه ولی بقیه ...
اگه ممکنه حتما کمکم کنین ، خیلی ممنون. :40:
ميتوني از search استفاده كني
سلام دوست من
محتواي اين تروجان يا ويروس تشكيل شده از دو فايل
1- autoplay.exe
2- autorun.inf
گزينه 2 هنگام باز كردن درايو گزينه 1 را فراخواني كرده و براي همين يك new window جديد هنگام كليك كردن درايو ايجاد مي كند . در بعضي اوقات اين ويروس folder option را از كار مي اندازد
حال در مورد شما مطمئنا روي سيستمتون انتي ويروس داريد زيرا فايل autoplay.exe پاك شده و فقط autorun.inf باقي مونده كه به صورت پنهان است و براي از بين بردنش شما ميتوني از search ويندوز استفاده كني در قسمت all of part از *.* ودر قسمت more advanced option تمام گزينه ها را تيك زده و روي درايو اول رفته و سرچ را ميزنيم سمت راست autorun.inf را پاك مي كنيم و براي بقيه درايو ها انجام مي دهيم
در ضمن از جهت ويروس يا تروجان بودنش اطلاعي ندارم.