درخواست راهنمايي در مورد نيوك و سيستم هاي مديريت سايت
به نام خدا
سلام
اول علت گله خودما بگم:
چندی پیش سوالی برایم مطرح شد که ( بهترین سیستم مدریت محتوا برای فروشگاه اینترنتی کدام است و در ضمن برای من که مبتدی هستم مناسب باشه)
با صحبت دوستان به این نتیجه رسیدم که php nuke خوبه مخصوصا برای من که مبتدی هستم .نسل جوان اومده یک نسخه بسیار عالی از اون ساخته و حتی بهتر از همه اینها اینکه آموزشش را هم تولید کرده .
خلاصه من سری آموزش مقدماتی و متوسط وپیشرفته این محصول نسل جوان را به همراه ابزار های کاربردی نیوک نسل جوان را مجموعا با هزینه پستی 17 هزار تومان خریدم.
حالا که خریدم ونصب کردم وسطح مقدماتیش هم یاد گرفتم . میگن نیوک بدرد نمی خوره و پراز باگ هست . ومامبو برای فروشگاه اینترنتی و کسی که مبتدی هست عالیه . یکی دیگه میگه جوملا و........ خلاصه اعصابما بهم ریختن وکلافم کردن
حالا کدوم بهتره؟ آیا واقعا این نیوک که اینقدر هم براش خرج کردم بدرد نمی خوره؟
حالا چند سوال دارم که جون هر کی دوست دارید اینبار گمراهم نکنید و درست وبادلیل راهنمایی کنید.::::::
1) آیا نیوک را ول کنم ؟ یعنی مامبو ،جوملا و... تو فروشگاه اینترنتی ومخصوصا امنیت اونقدر بهتر هستن که ارزش دارن به خاطرشون نیوک را کنار بگذارم یا نه خیلی خیلی فرقی آنچنانی ندارن. (البته نیوک 8 هم اومده)
2) واگه بهتر از نیوک وجود داره ( مثلا مامبو ) (البته گفتم مثلا) آیا یادگرفتنش ،فارسی بودنش وآموزشش هم به حد نیوک راحت هست؟
3) آیا مجموعه آموزشی نسل جوان بدردم نمی خوره . ( مطالب سطح پیشرفتش در مورد html / و php و ساخت قالب و ساخت ماژول وبلوک و.... هست ) البته هنوز سطح پیشرفتش را ندیدم. یعنی اگه html وphp و قالب ساختن واسه نیوک و... را یاد بگیرم تو مثلا مامبو هم بدردم می خوره یا اونی که قراره شما به من پیشنهاد کنی (مثلا جوملا را ) کلا با نیوک فرق داره ( هم تو قالب ساختن وهم تو ماژول و...)
هرکی با حوصله جوابما داد از همین جا دستشا می بوسم ولـــــــــــــــی اینبار رو هوا حرف نزنید
باتشکر.