سلام.
اگه ممکنه بهم بگید چطوری تو فتوشاپ به صورت دایره بنویسم؟(دایره کامل)
Printable View
سلام.
اگه ممکنه بهم بگید چطوری تو فتوشاپ به صورت دایره بنویسم؟(دایره کامل)
سلام دوست عزيز... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عضويتتون رو تبريك ميگم،
براي اينكار شما بايد با استفاده از ابزار Ellipse Tool يه دايره با ابعاد دلخواه رسم كني سپس ابزار تايپ رو برداري و روي لبه ( دور = محيط ) دايره بزاري تا شكل آيكون كمي كج بشه. حالا اگه همون جا كليك كني ميتوني به دور دايره متن بنويسي و درآخر لايه دايره رو حذف كني.
اين كار بر روي تمامي اشكال قابل انجامه.
موفق باشي♥♥♥
با عرض سلام.نقل قول:
از خوشامد گویی شما و همچنین لطفتون متشکرم.
من کاری که گفتین رو کردم اما متاسفانه متن به صورت معمولی و در یک خط راست نوشته میشد!
سلام مجدد...
خواهش ميكنم.
ببين اينبار با توضيح بيشتري بهتون ميگم،
ابتدا ابزار Ellipse Tool رو بردار:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا يه دايره تو صفحه بكش.
سپس در حالي كه در پالت لاير هنوز ماسك مشخص شده تو عكس ، در حالت انتخابه ، ابزار تايپ رو بردار و به نزديك لبه دايره ببر تا شكل آيكون تغيير كنه ، وقتي تغيير شكل رو ديدي همون جا كليك كن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ← [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ← [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا متن دلخواه رو بنويس.
اميدوارم متوجه شده باشي.
موفق باشي♥♥♥
من این روش رو بهت میگم که بعدا در هیچ کوردی به مشکل نخوری:(نوشتن تو هر مسیر دلخواه)
راه:
با ابزار برش یه مسیر دلخواه بکش و یا یه دیره رسم کن .و یا مستطیل بکش یا یه عدد بنویس یا یه حرف و........
سپس با ابزارهای سلکت مثل ابزارهای انتخاب magic tool و یا به هر نحو دیگری مسیر خود رو(یعنی همون هایی که گفتم) در حالت انتخاب در بیار.
2-ctrl+shif+n رو بزن تا یه لایه جدید درست بشه.(دقت کن که حالت انتخاب سر جاشه )
3-از منوی paths در پالت لایها مطابق شکل بر روی ایکن قرمز رنگ کلیک کن.
4-وقتی کلیک میکنی خط سلکت شما به خالت یه خط طوسی کمرنگ در میاد.بر روی ابرزا t جهت تایپ کلیک کن . جهت نوشتن هم از منوی آن تعیین کن (راست به چپ یا باعکس) بر روی خط طوسی کمرنگ و تا خط موس به حالت اریب در بیاد. کلیک کن.شروع به تایپ کن.بعد تایپ apply کن.
5-اگه به لایه زیری که ابتدا مسیر رو کشیدی نیازی نداری پاکش کن.(نوشته رو به هرجا دوست داری منتقل کن)
نکات مهم:
حتما مسیر باید در حال انتخاب باشه تاایکن قرمز معلوم باشه.و فعال بشه.
شما میتونی با این روش چیزهای حالبی خلق کنی و در هر مسیر بنویسی (دایره و مثلث و...) مثل این که من رو عدد 7 دور زدم و نوشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی علی علی
سلام
من يه مشكل داشتم تو اين زمينه اگه ممكن است كمكم كنيد ( در زمينه نوشتن در اطراف شكل ها )
به صورت تصويري آماده كردم
متشكرم البته از تون عذر مي خوام كه به صورت تصويري ازتون مي پرسم ولي مجبورم چون اگه بخوام عكس آماده كنم وقت رو بيشتر مي گيره
سلام...
به صورت تصويري؟!
حجمش يه كم زياده. ( با اين اينترنت هندلي هم مگه ميشه چيز دانلود كرد)
ايندفعه رو هم دانلود ميكنم، ولي اگه لطف كني و از اين به بعد يه عكس فقط از قسمتي كه مشكل داري به همراه توضيحات بنويسي ممنون ميشم!
يه تشكر هم به خاطر اينكه براي درخواستهات تاپيك اضافي نزدي و تو تاپيكهابي كه مربوط به مشكلته پي گيري كردي.
منتظر جواب باش!
موفق باشي♥♥♥
سلام
چشم آقا سعيد .
سلام مجدد...
دانلود كردم،
يه سوال بود يا سه تا! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي سوال اولت بايد بگم كه براي رسم دايره از ابزار Ellips استفاده شده. تو شكل زير مشخصه:
اگه با استفاده از اين ابزار يه دايره تو صفحه بكشي حتما در منوي لاير چنين لايه اي ايجاد ميشه:
بقيه كارا رو هم طبق آموزش قبلي انجام بده!
----------------------------------------------------
در مورد سوال دوم بايد بگم كه اون فلش ها و و ساير اشكال شيپ هايي هستن كه خود فتوشاپ به طور پيش فرض اونا رو داره!
ابزار custom Shape tool رو بردار ( توي عكس زير مشخص كردم) و در قسمت بالاي فتوشاپ در نوار آپشن شكل مورد نظر رو ايجاد كن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ← [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------------
در مورد سوال سومتم بايد بگم كه اين حالت در تنظيمات Blending options ايجاد شده. روي متنت راست كليك كن و گزينه Blending Option رو انتخاب كن و مثل شكل قسمت Bevel & Emboss رو تنظيم كن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ← [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساير تنظيماتشم به عهده خودت!
موفق باشي♥♥♥
سلام
دستت درد نكنه آقا سعيد ممنون از كمكت و شرمنده از تصويري كردن سوالاتم دفعه هاي بعد به صورت نوشتاري مي زارمشون و ( در مورد سوالات سوالات mp3 بود ند شوخي كردم)
متشكرم