فکر میکنم این بحث میتونه برای خیلی از دانشجو ها و افراد حرفه ای در زمینه برنامه نویسی و مهندسی نرم افزار کمک خوبی باشه، و امید وارم با استقبال خوبی روبه رو بشه.
Printable View
فکر میکنم این بحث میتونه برای خیلی از دانشجو ها و افراد حرفه ای در زمینه برنامه نویسی و مهندسی نرم افزار کمک خوبی باشه، و امید وارم با استقبال خوبی روبه رو بشه.
خوب من مشتاقانه منتظر شروع این بخش هستم .راستش من این ترم الگوریتم دارم واسه همین خیلی علاقمندانه این پست رو دنبال می کنم.هر چند در مقابل دوستان اینکاره این بی ادبی است.
خب، میتونیم از الگوریتمای ساده که شاید تو بحث ساختمان داده هم مفید باشه شروع کنیم:
الگوریتم Bubble Sorting :
----------------------------------------------------------------------کد:void bsort(int InputArr[], int Len)
{
int Temp;
for(int i=Len-1; i!=0; i--){
for(int j=0; j!=i; j++){
if(InputArr[j]>InputArr[j+1]){
Temp=InputArr[j];
InputArr[j]=InputArr[j+1];
InputArr[j+1]=Temp;
} //end of if
}//end of for(j)
}//end of for(i)
}//end of function
الگوریتم : Binary Search
کد:int bsearch(int InputArr[], int Len ,int SearchItem)
{
int First=0, End=Len, Mid;
while(1){
Mid = (End-First)/2 + First;
if (InputArr[Mid]<SearchItem){
First=Mid;
}else if(InputArr[Mid]>SearchItem){
End=Mid;
}else if(InputArr[Mid]==SearchItem)
return Mid;
if ((End-First) == 1)
return -1;
}//end of if
}// end of function
-----------------------------------------------------------
این memo اصلا درست کار نمیکنه خیلی اعصاب خورد کنه.
سلام به دوستان خوبم.
امید داشتم که با باز کردن چنین تاپیک مهمی، الگوریتمهای خوبی در اختیار همه از آماتور تا حرفه ای قرار بگیره، اما انگار در این انجمن برنامه نویسی فقط بحث مقایسه و رفع اشکال موردی و آموزش مطرح هست.
امیدوارم که فروم پر بار تری رو ببینیم.
سلام
خوب در گام اول باید بگم.............ایول کارت درسته از نظر الگوریتم مخصوص ++cوc این انجمن نیازه خواصی داشت من
تا جای امکان ازت پشتیبانی می کنم
ممنون
سلام
یک الگوریتم میخواستم که مثلا یک عدد طبیعی n را بگیرد و تمام اعداد اول کوچکتر از آن را به ما نشان دهد.
ممنونم
دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط MCMan
حق با شماست. اما مسئله اینه که از قرار معلوم اکثر اهالی انجمن برنامه نویسی دانشجو نیستند و بیشتر با مسائلی مواجه هستند که در بازار کار مطرح هست.
مثلا خود من. جواب سوال دوستمون ali2006 رو می دونم. یعنی می دونم که با چه الگوریتمی باید به هدف مورد نظر رسید، ولی چون از زبان C سه چهار سالیه که دور هستم، نمی تونم براحتی بنویسم.
با وجود این تاپیک خوبیه. من هم علیرغم فراموشی، :blush: سعی می کنم اگه کاری از دستم بر میاد، دریغ نکنم.
سلام به دوست خوبم ali2006، برنامه کامل درخواستی شما رو در زیر نقل میکنم، البته شاید این الگوریتم چندان بهینه نباشه ولی شاید بتونید ازش استفاده کنید:
کد:#include <stdio.h>
#include <conio.h>
int main()
{
int inPut, flag;
clrscr();
printf("Enter a number:");
scanf("%d", &inPut);
clrscr();
for(int i=2; i<inPut; i++){
flag=1;
for(int j=2; j<= i/2; j++)
if(i%j==0){
flag=0;
break;
}
if (flag)
printf("%4d",i);
else
continue;
}
getch();
return 0;
}
راجع به خطوط برنامه توضیحی نمیدم تا خودتون روش فکر کنید،اگر متوجه نشدید اونوقت حتما توضیحات لازم داده خواهد شد.
سلام به bithiah و تکنیک برتر، از همراهی و همفکری شما ممنونم. این تاپیک میتونه برای همه از بچه های خوب هنرستانهای کامپیوتر گرفته تا دانشجو و افراد حرفه ای مفید باشه ، به چند دلیل :
1- الگوریتمهای مهم در دسترس قرار میگیرن بدون خرید کتاب.
2- برای افراد خرفه ای یه فلش بک مناسب هست برای تکرار و فراموش نکردن آموخته ها.
3- هنرستانیهای عزیز مقدار زیادی با دست خط برنامه نویسی دانشجویان و حرفه ای تر ها آشنا میشن و با خواندن برنامه ها ذهنی بز تر برای حل مسائلشون پیدا میکنن( مشکلی که من خودم در درسهای programming باهاش برخورد داشتم).
و ...
البته امید وارم کسانی که الگوریتم هارو دریافت میکنن اگر هنوز در مراحل یادگیری اولیه هستند حتما بهشون فکر کنند تا بتونن مشکلات خودشون رو راحت تر حل کنن و در قرار دادن الگوریتم ها در تاپیک شریک شوند.
و باید سعی بشه که مباحث اساسی مثل الگوریتم های مشکل گرافیک ، الگوریتمهای محاسباتی و ... هم اینجا مطرح بشه تابتونه نیاز قشر های مختلف برنامه نویسان از جمله خود من که چندان هم حرفه نیستم رو فراهم کنه.
بازم اتون منونم.
سلام دوستان
پروژه من درباره :
برنامه اي كه بتواند از كاربر به تعداد دلخواه عملگر و عملوند دريافت كند سپس عملوندهارا شناسايي كند بعد مقدار هر عملوند را دريافت و با رعايت ترتيب اولويت ها ورودي را محاسبه و نمايش دهد.
حتما اولويتهاي زبان سي در آن رعايت شود.
شما را به خدا هر كسي ميتواند كمكم كند تا من اين درس را پاس كنم.
ممنونم
--------------------------------------
درمانده پروژه :sad: