می گن باتری w810 شارژ نگه نمیداره این درسته واگه قیبول ندارید می تونید بگید با استفاده متوسط مثلا 2 ساعت آهنگ 10 دقیقه مکالمه و45 دقیقه استفاده دیگر چند روز دوم میاره
Printable View
می گن باتری w810 شارژ نگه نمیداره این درسته واگه قیبول ندارید می تونید بگید با استفاده متوسط مثلا 2 ساعت آهنگ 10 دقیقه مکالمه و45 دقیقه استفاده دیگر چند روز دوم میاره
شاید تا 2روز نیم
نه دوست عزیز منم همین امتحانا رو روش کردم خیلی دوم بیاره یه روزه
1.5 روز داداش
نظرتون در مورد k750 با این استفاده ای که گفتم
اگه باتری اصل باشه یعنی روش نوشته باشه
made in korea finish in malysia
و اگه با هندزفری اهنگ گوش بدی تقریبا 2.5 واست کار میده
باطریش بین گوشی های سونی ایده آل نیست ولی در مقایسه با برندهای دیگه خوبه ...
من با روزانه : 20 دقیقه مکالمه + 20-30 تا اس ام اس + یه ساعت گوش کردن آهنگ حدودا 2 روز دووم میاورد !
5 روز روزی 20 دقیقه مکالمه
من 810 دارم خیلی از شارژش راضی هستم من گوشیم رو هر هفته یک بار شارز می کنم اینم بگم خیلی زیاد ازش استفاده نمی کنم مثل خوره های موبایل که همیشه دارن بازی های آشغال جاوا بازی مکنننقل قول:
خلاصه می خواستم بگم شارژنگه داشتنش خیلی آلی هست چون از گوشی های قبلی من بهتره
بعدشم شما اگر باتریت هر چقدر خوب باشه اگر طرز صحیح استفاده کردنش رو بلد نباشید باتر رو اونقدر داغون می کنید که در حالت اسند بای یک روز شارژ نگه داره
مثل یکی از اقوام ما که گوشیشو روزی دو یا سه بار شارژ می کنه بازم می بینی شارژش تموم می شه
طریقه صحیح شارژ گوشیک
اول بگالرید باتری خوب خالی شود نه مثل قوم ما که مثل خوره ها اولی که خریده بود هنوز یک خونه از شلرژخالی نشده بود می زاشت رو شارژ
دوم در موقع شارژ حتما گوشی رو خاموش کنید نه اینکه بزارید رو شارژ و همزمان بازی هم بکنید اونطوری پدرباتری در میاد
سوم بزارید پیغام کاملا شارژ شده است رو بده بعد از رو شارژ بکنید:18::2::2::2::2::2:
تقریبا با روزی 1 ساعت حرف زدن و 100 تا sms یه روز و نیم نگه میداره (اگه آهنگ گوش بدم یه روز نگه میداره)