آموزش پردازش تصویر مثل فتوشاپ (لطفا)
Printable View
آموزش پردازش تصویر مثل فتوشاپ (لطفا)
عزیز دل بابا دقیقا چی میخوای فتوشاپ هزار و یک الگوریتم مختلف رو پیاده سازی میکنه تو هم میخوای این کا رو بکنی ؟؟؟نقل قول:
ببین عزیز دلم برای پردازش تصویر اول از همه باید بتونی تو محیط برنامه نویسی به پیکسلها دسترسی پیدا کنی حالا واسه این کار باید دقیقا بگی از چه محیطی واسه کد نویسی میخوای استفاده کنی اگه تو دات نت کد مینویسی امیدوارم بتونم کمکت کنم
2 تا برنامه یادمه واسه پروژه میان ترم گرافیک به استادم دادم تحت دات نت اگه خواستی بگو واست یه گوشه آپ کنم یا میلت رو بده که میل کنم (بی درد سر تره ایمیل)
یکیشون یک عکس رو سیاه و سفید میکنه و دومی 2 تا عکس رو با هم ادغام میکنه
الگوریتم سیاه و سفید کردن :
--- R , G , B رو بگیر با هم جمع کن و تقسیم بر 3 کن و بریز تو R , G , B همون پیکسل !!!! به همین راحتی
الگوریتم ادغام تصاویر :
--- مشخصه های R1,G1,B1 رو از تصویر اول دریافت کن و مشخصات R2,G2,B2 رو هم از تصویر دوم دریافت کن و مقادیر R3,G3,B3 رو به این ترتیب محاسبه کن :
R3=(R1+R2)/2
G3=(G1+G2)/2
G3=(G1+G2)/2
این عمل رو برای تک تک پیکسلهای تصویر انجام بده و مشخصات R3,G3,B3 مشخصات پیکسل حاصل هست که باید عکس ادغام شده رو تشکیل بده
متاسفانه پروژه خودم رو پیدا نکردم ولی فکر کنم دست یکی از دوستام دادمش اگه دیدمش ازش میگیریم !!!نقل قول:
این کد رو واسه نمونه گزاشتم الن نوشتم یک تصویر رو میگیره و سیاه و سفید میکنه :
کد:Public Class Form1
Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
Me.Hide()
Dim dlg As New System.Windows.Forms.OpenFileDialog
If dlg.ShowDialog() = Windows.Forms.DialogResult.OK Then
Me.Show()
Else
End
End If
Dim pb As New System.Windows.Forms.PictureBox
' Try
On Error Resume Next
Dim temp As Integer
Dim c As New Color
Dim btm As New System.Drawing.Bitmap(dlg.FileName)
For y As Integer = 0 To btm.Height
For X As Integer = 0 To btm.Width
temp = ((btm.GetPixel(X, y).R + btm.GetPixel(X, y).G + btm.GetPixel(X, y).R) / 3)
c = Color.FromArgb(temp, temp, temp)
btm.SetPixel(X, y, c)
Next
Next
pb.Image = btm
pb.Left = 0
pb.Top = 0
pb.Width = btm.Width
pb.Height = btm.Height
Me.Height = btm.Height
Me.Width = btm.Width
Me.Controls.Add(pb)
'Catch ex As Exception
'MsgBox("File Could Not Open !")
'End Try
End Sub
End Class
ممنونم بابت همه چیز
چند تا الگوریتم دیگه داشتم که عکس رو به شکل موزائیک و نقاشی در میاورد درست مثل ----- های فتوشاپ اگه گیرشون آوردم میزارم امیدوارم به دردت بخوره