سلام
بی مقدمه میرم سر اصل مطلب
واقعا گوشی گندتر از سونی اریکسون دیدید.واقعا ;dvdi .اسباب بازیای چینی برید [y بزنید.** ***
طرفدارای سونی
برید بدید:21:
Printable View
سلام
بی مقدمه میرم سر اصل مطلب
واقعا گوشی گندتر از سونی اریکسون دیدید.واقعا ;dvdi .اسباب بازیای چینی برید [y بزنید.** ***
طرفدارای سونی
برید بدید:21:
از طرفدارای ن.کیا بیش از این انتظار نمیره....
ایول شروع طوفانی داشتی.
هم اسم تاپیک پرمحتواست و هم پستی که زدی!!!!
ضمنا عضویتت رو تبریک میگم.
درسته که کار این شخص درست نیست
معلومه که از اون آدمایی هستش که تازه عضو شده و فکر کرده که اینجا شهر هرته
ولی شما هم نباید به بچه ها توهین کنید
ایشون عضو جدید نیست.از نام کاربریش معلومه
خیلی بدبخت و بی جنبه تشریف داری.جوجه کوچولو من و می بینی من درسته گوشیهای سونی زیاد داشتم ولی طرفدار سرسختش نیستم.اگه به سونی هر چی توهین کنی من عین خیالم نیست ولی به خاطر اون جمله ی آخریت اعصابم رو ریختی به هم.این مدیرا به جای اینکه بیان به من اخطار بدن این یارو بی جنبه رو بیرونش کنن.نقل قول:
اگه به بددهنی باشه از تو بددهن تر هم هستش شک نکن.
مطمئن باش خود بچه های نوکیا یا هر گوشی دیگه ای مثل موتو و سامسونگ هم از آدمی مثل تو بی نهایت بدشون میان.
ممد جون ولش کن بابا اینا ربطی به طرفدارای نوکیا موکیا نداره.مثلا این اکتور هم طرفدار نوکیاست ولی هیچ وقت نمیاد از این کارها بکنه.نقل قول:
اگه به طرفداری باشه هیش کی از این رین اسکای :31:بیشتر طرفدار نوکیا نیستش اما اسمان بارونی ادب و احترام سرش میشه نمیاد از این سبک بازی ها بکنه.
واقعا واسه شما هم متاسفم.طرفداری از اینجور آدما فروم رو به جاهای ... میکشونه.نقل قول:
اگه یه کسی میومد این جوری حرف میزد حالا چه در رابطه با سونی و یا هر گوشی دیگه ای آدم نباید طرفداری از اینجور ادمای بی جنبه رو بکنه.من قبلا رو شما خیلی حساب باز میکردم:41:
به این میگن یه نوکیایی با شخصیت و با احترام مثل رین اسکای.نقل قول:
ببخشید دو تا شد.در ضمن منم قبول دارم این کاربر جدید نیست
کاشکی من یا یکی دیگه از بچه ها مدیر بود
بابا مگه من چی گفتم.:18:نقل قول:
من خاستم شوخی کنم.یادم رفت آخرش علامت تعجب بزارم.
کسی که این تاپیک رو زده اولین پستشه و زیاد با قوانین و مقررات و جو اینجور جاها مثل اینکه آشنا نیست.بخاطر همین من زیاد جدی نگرفتمش.:27:
شما هم بهتره به اعصابت مصلت باشی.نا سلامتی کاربر فعال انجمن هستی.:46:
خلاصه ما کوچیم شما و همه برو بچه های سونی هستیم انشالله به دل نگیریرد.:11:
به شما هم پ خ داده؟؟؟