طریقه رجیستر کردن اکتیو ایکس توسط ویژوال بیسیک 6 به چه صورت است ؟
Printable View
طریقه رجیستر کردن اکتیو ایکس توسط ویژوال بیسیک 6 به چه صورت است ؟
برای رجیستر کردن یک اکتیوایکس در قسمت Run استارت منو عبارت زیر رو تایپ کن و Ok رو بزن.
regsvr32 "path & filename of dll or ocx"I
اگر هم میخوای این کار رو از طریق برنامه خودت انجام بدی، عبارت فوق رو داخل یه فایل bat بنویس و در موقع لزوم اجراش کن.
کاری نمیشه کرد که این کد داخل خود برنانه VB باشه ؟نقل قول:
اگه فایل های OCX ویا DLL در کنار فایل exe باشند و داخخل یک CD باشند کدش چطور میشه ؟
اينم دستورش با ويژوال بيسيك
Call Shell("regsvr32.exe ActiveXPath",VbNormal) 'OK
منظور از VBnormal چیه ؟
'ok که جزو کد نیست ؟
من کد رو تست کردم مشکل اینجاست :
1.فایل های ocx و dll روی CD هستن نمی تونم اسم درایو رو بدم و App.path رو هم که قبول نمی کنه !
2.وقتی رجیستر می کنه پیغام میده که باید Ok رو بزنی !
1.خوب شما به هر حال باید بفهمین که فایل OCX شما کجاست! اگه برنامه ی شما روی CD هست و فایل OCX هم همینطور(مثلا کنار هم هستن) خوب مشکل شما در مورد App.Path چیه؟
2.شما گزینه ی s/ رو هم به دستور اضافه کنین:
(") ها رو برای این گذشتم که ممکنه آدرس فایل فاصله داشته باشه داخلش.کد:Call Shell("regsvr32.exe """ & OCXpath & """ /s", vbNormal) 'OK
با سلام و خسته نباشید
چطور میتونم این خط دستور رو تغییر بدم که اگر در مسیر فولدرهایی با نام با فاصله قرار گرفت باز مسیر فایل رو پیدا کنه.
ممنونمکد:Call SkinStart(App.Path & "\ra.urf", 2, "", 1, 0, 0)
[کد:quote=shalineh;1965928]برای رجیستر کردن یک اکتیوایکس در قسمت Run استارت منو عبارت زیر رو تایپ کن و Ok رو بزن.
regsvr32 "path & filename of dll or ocx"I
اگر هم میخوای این کار رو از طریق برنامه خودت انجام بدی، عبارت فوق رو داخل یه فایل bat بنویس و در موقع لزوم اجراش کن.[/quote]
سلام
چرا باید اکتیو ایکس ها رجیستر بشن؟
من چند تا ocx و dll رو از طریق کد نویسی می خوام در سیستم دیگه ای کپی کنم ولی بعضی از ocx ها یا dll ها رو کپی میکنه و برای بعضی ها این error رو می د ه : permissin denied
کدی که برای کپی کردن این فایلها می نویسم به این صورت هست :
اگه کسی از دوستان بتونه منو راهنمایی کنه کمک بزرگی به من کرده چون هر چی بهش فکر میکنم نمی دونم مشکل از کجاست:41:کد:FileCopy App.path & "\component\COMCAT.DLL", "c:\windows\system32\COMCAT.DLL"
FileCopy App.path & "\component\stdole2.tlb", "c:\windows\system32\stdole2.tlb"
FileCopy App.path & "\component\comdlg32.ocx", "c:\windows\system32\comdlg32.ocx
با سلام لطفا یکی به سوال من جواب بده
وقتی میخوام یه فایل ocx رو رجیستر کنم eror میده که :
the module
"آدرس فایل" was loaded but the call to dllregister server failed with eror code 0x80004005
for more informatian aboat this problem,sherch online using the eror code as a serch term
لطفا کمکم کنید ضروریه