ساملیک ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبین بچه باحالا ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه خفرا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوفین ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه ماشین ساختم, ولی این دفعه فرق میکنه !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر خواهی نمیخوام ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگه در مورد مدلینگش نظر بدین خوب خیلی بهتره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا هدفم !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 6 تصویر TestRender میذارم که خودم با منتال ری در مکس رندر گرفتم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل اصلی رو آپ کردم با پسوند 3ds ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام شما هم دانلود کنین و رندر بگیرین ...
این کار واسه تقویت رندر بچه ها خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی نورپردازیش مشکل نداره !
6 تا دوربین گذاشتم با هر کدومش حال کردین رندر بگیرین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وایر فریم :[IMG]file:///D:/DOCUME%7E1/S.P/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG]http://i14.tinypic.com/86o2q7d.jpg
عکس ها :
لینک دانلود فایل اصلی با پسوند 3ds :[IMG]file:///D:/DOCUME%7E1/S.P/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG][IMG]file:///D:/DOCUME%7E1/S.P/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]کد:http://rapidshare.com/files/81157288/RangeRover.3ds