(خواهشنا کمک کنید) چه طوری با فونت های فارسی که دارم تو Auto Cad با اونا بنویسم؟؟
هر کی می دونه لطف کنه بگه.
(خواهشنا کمک کنید) چه طوری با فونت های فارسی که دارم تو Auto Cad با اونا بنویسم؟؟
هر کی می دونه لطف کنه بگه.
سلام
اگر با فونتهاي خود ويندوز ميخواهيد بنويسيد كه فقط كافيه ALT+SHIFT بزني كه زبان فارسي بشه و با دستور textيك كادري باز كني و از اونجا يكي از فونتهاي فارسي رو انتخاب كني وبنويسي
در غير اينصورت بايد از فونتهاي فارسي مخصوص اتوكد و فايلLiSP كاتب استفاده كني
فونت هایی که من دارم مال خود ویندوز نیست چه کار کنم که بتونم با اونا بنویسم؟؟؟؟
پس شما چه فونتهايي داريد ؟يعني با اين فونتها نميتونيد توي ورد يا اكسل فارسي بنويسيد / سيستم عاملتون مگه ويندوز نيست؟نقل قول:
چرا ویندوزه ولی نمی دونم چی کار باید بکنم که این فایها که مثل فایلهای fonts، که تو کنترل پنل هستند با اونا بنویسم وقتی تو پوشه ی اتوکد کپی می کنم نمی شه..چه طور به داخل اتوکد بیارم.؟؟؟
ببين دوست عزيز شما لازم نيست كه فونتها رو توي اتوكد بياري همانطور كه گفتم توي اتوكد دستور mtext رو ميزني يك كادري مثل ورد باز ميشه كه از توي اون ميتوني تغيير فونت و ساير تغييرات رو انجام بدي سپس alt+shift رو ميزني كه زبان نوشتاريت به فارس تغيير پيدا كنه بعد متن فارسيت رو مينويسي واگر خواستي فونت رو هم به يك ياز فونتهاي فارسي تغيير ميدي وok رو ميزنينقل قول:
در ضمن فونتهاي فارسي مخصوص اتوكد با پسوند shx هست و با فونتها ي ويندوز تفاوت داره
و سوال ديگه اينكه آيا شما اصلا با اتوكد آشنايي داري اگر داري بگو تا طريقه استفاده از كاتب رو هم بهت بگم
کاتب چیه؟؟؟
ببين 2 تا راه داري
1-استفاده از فارسي ساز مثل آرمين يا مريم
2-استفاده از برنامه كاتب (يه نرم افزاره)
من می خواستم با فونتهایی که دارم بنویسم نه با کاتب و...
من قبلا راهنماييت كردم در ضمن شما سوال منو جواب ندادي ؟اگر فونتهاي فارسيت مخصوص ويندوز باشه كه ميتوني اينكارو انجام بدي اما اگر متفرقه هستش بايد ازفارسي نويس مخصوص همون فونتها استفاده كنينقل قول: