سلام اقا ساقي و اقا اهوازيان
اقا ساقي بنظر من مادربرد tyan بيشتر بخاطر تبليغات فولاد رايانه انتخاب كردي وگرنه من كار اين برد رو ديدم تاثير زيادي رو كارت نداره منظورم اينه كه زياد محسوس نبود حالا نمي دو نم تا چه اندازه فولاد رايانه رو مي شناسي اونها چند ساله كه با صدا و سيماي بالخص قم زيتد كار مي كنند
در مورد كارت هم canoupus خيلي خوبه مخصوصا با كارت گرافيك خودش ولي قيمتش الان هنوز بعد از دو سال تغييري نكرده در صورتي كه pro one الان فكر كنم نصف شده باشه
راستي بنظر تو canoupus بهتره يا liqud edition
من كل بودجه ام حدود 1200000تومان هست بيشتر هم سيستم رو براي كارهاي عروسي و تالار مي خوام
با برئهاي asus هم زياد كار كرده ام برد قبلي من p4p 800deluxe بود با 2.6 intel full
الان بيشتر مي خوام تجربه كار با اين شركت رو داشته باشم نمي دونم چرا ولي احساس خوبي دارم چون بنظرم امكانات اين برد خوبه و ....
در مورد گرافيكي كه من نوشتم اگه براي اقايون ممكن هست هم نظز بدن
cpu = 3400+cg رو فكر كنم بد نباشه بعضي از تكنولوژيهاي اون مثل fx هست نظر شما دوستان چيه
در مورد رم با شما موافقم رمهي بدون خطا بهترن من فراموش كرده بودم فقط ايا مارك curicial تو بازار ما هست يا نه
درر مورد هارد ايا سرعت يه sata 250 buffer 16 با يه 80 و 160 تركيبي خيلي فرق مي كنه تقريبا چقدر
در مورد اسپيكر چيزي نگفتين
بهر حال يكي به نفع شما دوستان