دوستان من با یه مشکل رو به رو شدم و اون مشکل هم اینه
یه سر به سایت بزنید متوجه میشید
باید چه کار کنم متن رو نشون بده؟؟؟؟؟؟کد:www.vavandb.com
لطفا راهنماییم کنید
باتشکر
Printable View
دوستان من با یه مشکل رو به رو شدم و اون مشکل هم اینه
یه سر به سایت بزنید متوجه میشید
باید چه کار کنم متن رو نشون بده؟؟؟؟؟؟کد:www.vavandb.com
لطفا راهنماییم کنید
باتشکر
دوستان مشکلم حل شد
ولی این تاپیک رو خالی نزارید بگویید چگونه باید با این مشکل کنار امد
با تشکر
دليل مشخصي نداره
خيلي مشكلات ممكنه پيش بياد تا صفحه نمايش داده نشه
دوست عزیز سایتت مشکل انکودینگ داره
یه فکری به حالش بکن
دوستان من با سرورم صحبت کردم گفت سرور رو عوض کن اینکار رو برام انجام داد
همه چیز درست کار می کنه ولی بازم مشکل
وقتی تو قسمت مدیریت نیوک کارم رو انجام می دم خارج که میشم دیگه نمی تونم وارد بشم با پیغام
Get Out!
مواجعه میشم دلیل چیست؟؟؟
باید چه کار کنم؟؟؟
تا حالا 10 بار نیوک رو نصب کردم تازه خوده سرورها هم نتونستن مشکل منو حل کنند :13: (هر دو سرور)
حالا چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
:19::19:
تازه جوملا هم نصب کردم همین آش بود و همین کاسه (لطفا شما در مورد نیوک صحبت کنید)
اینکه وقتی از ادمین خارج میشی و دوباره برمیگردی get out میده مشکلی هست که خیلیها باهاش مواجهند یعنی مربوط به کوکیها میشه اگر اینترنت اکسپلوررتو ببندی دوباره باز کنی و بری مشکلی به وجود نمیاد اگر هم اومد میتونی کوکیهاتو پاک کنی تا مشکلت برطرف بشه اگه نشد از قسمت نگهبان ناک بهتره کوکیهارو ببندی
سلام دوستان دوست عزيز من همين كار شما رو انجام دادم و لي باز هم حل نشد من با كلي دردسر تونستم يكي رو پيدا كنم كه برنامه نويسه نيوكه گفت بعضي مواقع اكسپلورر اين طوري ميشه ، اوپرا به غير از دفعه اول و دوم اجازه نمي ده (دليلش رو هم نمي دونست) ، اما فاير فاكس اين مشكل رو نداره و من الان با خيال راحت دارم از سايت استفاده مي كنم
نكته: اگه كسي با اين مشكل روبرو از فاير فاكس استفاده كنه 1000000000000% جواب مي ده