سلام
با این قطعات کدوم مدل مادربرد گیگا بگیرم مناسبه ؟
cpu : intel E6550
ram : Geil 2GB ddr2 800mhz dual
vga : GF 8800GT 512MB
در مورد پاور هم راهنمایی کنید.
کلا قطعات رو خوب انتخاب کردم یا نه ؟
Printable View
سلام
با این قطعات کدوم مدل مادربرد گیگا بگیرم مناسبه ؟
cpu : intel E6550
ram : Geil 2GB ddr2 800mhz dual
vga : GF 8800GT 512MB
در مورد پاور هم راهنمایی کنید.
کلا قطعات رو خوب انتخاب کردم یا نه ؟
به نظرم مین GIGA P35-DS3L خوبه , ASUS P5K پاور هم فکر کنم W GREEN580 کافی باشه گرافیکو از کجا تهیه می کنی من که پیدا نکردم.... رم هم به نظر من Ocz بردار 2تا 1گیگ میشه 120 البته cl4 گرونتره .....البته به نظر من ها...
GIGABYTE - P35-DS3L
اگه بودجتون کمتره هم GIGABYTE - P31-DS3Lکد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=2132
ولی اگه میتونین همون اولی رو بگیرینکد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=2134
به نظر من هم ميتوني Gigabyte P35-dq6 را برداري با Cpu شما خوب Set ميشود..........
Ga P35t Dq6
Ga X38t Dq6
200 تا 250 و 350 برای همچین cpu متوسطی بودجه مهمه ....به نظر من همونا خوبن برای این cpu
این مادربوردها به رمهای DDR3 نیاز دارند.نقل قول:
وقتی میشه رمهای Patriot یا GSkill رو با همین قیمت و CL4 گرفت چرا بریم سراغ OCZ ؟نقل قول:
رم هم به نظر من Ocz بردار 2تا 1گیگ میشه 120 البته cl4 گرونتره
خوب من هم cl4 گفتم ریئس که این مدل ocz رو .... آخه می دونی من که gskill رو امتحان نکردم ببینم چطوره...
بابا ocz کارش خیلی درسته به نظز من که بهترینه .همیشه پیشرو توی اراءه رم با فرکانس بالا تر بوده. وحتی کمپانی ژل از خنک کننده هاش تقلید کرده.بهتره که این رم خریداری بشه اگه پول کمتر بود اونوقت سراغ کروشال و کرسیر و ژل و سوپر تلنت و جی اسکیل یا پاتریوت رفت.نقل قول:
راستش اونطوری که گفتی حدس زدم منظورت CL5 هست!نقل قول:
OCZ یکی از کمپانی های رده اول توی تولید Ram هست، ولی دلیل نمیشه که توی هر رده ای محصولاتش بهتر از بقیه باشند. خیلی جاها محصولاتی از کمپانی های پایینتر (!) بدون اون خنک کننده های عجیب و غریب، بهتر از محصولات OCZ کار کرده اند.نقل قول:
بابا ocz کارش خیلی درسته به نظز من که بهترینه .همیشه پیشرو توی اراءه رم با فرکانس بالا تر بوده. وحتی کمپانی ژل از خنک کننده هاش تقلید کرده.بهتره که این رم خریداری بشه اگه پول کمتر بود اونوقت سراغ کروشال و کرسیر و ژل و سوپر تلنت و جی اسکیل یا پاتریوت رفت.