چون مادر بوردم فلاپی دیسک ساپورت نمیکنه من دنبال یه برنامه میگردم که بتونم این دیسکت رو بخونم خیلی لازم دارم.........
Printable View
چون مادر بوردم فلاپی دیسک ساپورت نمیکنه من دنبال یه برنامه میگردم که بتونم این دیسکت رو بخونم خیلی لازم دارم.........
یعنی بدون فلاپی درایو فلاپی بخونه ؟؟/
دوست عزيز من هم مشكل مشابهي داشتم كه با اين نرم افزار حل شد
Floppy Image Creator v5.1.0.3
This utility enables users to create images from the physical floppy disks, extract files or complete folders from a floppy disk image and create floppy disks from image files. It supports virtual floppy drive and the creation of self-extracting (SFX) floppy image archives
حجم حدود 4 مگابايت
دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كراك
با سلام
این لینک نرم افزار دیگه نیست میشه خواهش کنم کسانی که دارن زحمتشو بکشن ؟ تو رو خدا کمکممممممممممممم کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چي شد دوستان بنده هم منتظرم ...
نقل قول:
نوشته شده توسط Venus
کمکم کن کمکم کن نذار بی نرم افزار بمونم تا........... :blush:
هیشکی نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان عزیزم :rolleye:
حال شما ;) خوب اولا شرمنده که این تاپیکو ندیدم.ولی اومدم که جبران کنم.این نرم افزار که دوستمون معرفی کردن نرم افزار خوبی هست و کارایی مناسبی هم داره.
آخرین نسخه ی این برنامه:
Floppy Image Creator V5.3.0.12
و کرکش:
لینکها هم مستقیم هستن همم کار میکنن.خوش باشید
نقل قول:
نوشته شده توسط IVAN
ایوان جان ممنون از لطفت اما لینکه کرک برا من کار نمیکنه ؟ ارور میده چرا امتحانش کردی؟
منتظرم
هر دو لینک هم کار میکنن