**مهم** آیا قرار دادن دو یا چند گوشی تلفن همراه در کنار هم مضر می باشد؟
با سلام خدمت دوستان ...
خواهشمندم افرادی که با موبایل تخصصی تر آشنا هستند جواب بدهند...
آیا قرار دادن دو ( یا چند) گوشی تلفن همراه در کنار هم یا قرار دادن گوشی تلفن های بی سیم در کنار گوشی همراه باعث آسیب زدن به آنها خواهد شد؟ آیا برای آنها مضر است و به مرور زمان باعث خرابی آنها می شود؟.
اگر مضر است آیا آنقدر قابل توجه هست که توصیه شود که از اینکار پرهیز کنیم ... یا بالعکس آنقدر تاثیرش جزیی است که مسئله چندان قابل توجه نیست؟
متخصصین موبایل و تحصیلکرده های رشته های فنی اگه جوابی دارند دریغ نکنند
ممنون ...
دوست عزیز جواب تجربی و مبتنی بر حواس پنجگانه است ... من جواب علمی تر می خوام
نقل قول:
چرا نداره دوست من پس صفحه مانیتور چیه ؟؟ سی پی یو؟؟؟
همون صفحه نمایشگر امواج مغناطیسی نسبتا قوی داره؟
میتونی امتحان کنی گوشیتو کنار اون بزار ببین چه جوری روی صفحه ات نویز ایجاد میکنه
خیلی خوبه ... بازم نمی دونم اطلاعات مهندسی داری ( مقاله ای خوندی ؟ ، کار تخصصی انجام دادی ؟) یا حدسی میگی ... دوست عزیز حدس و یه کم تجربه با چشم و گوش به درد من نمی خوره ... من جواب علمی تر می خوام ..
... پس کامپیوتر سی پی بو داره و مانیتور امواج مغناطیسی ... بخاطر همین موبایل کنارش باشه مضره ... خوب موبایل هم اینها رو داره هم بصورت گیرنده و هم بصورت فرستنده ... یعنی به اون اثری نداره؟ ..
... فکر کنم گوشی شما کنار مانیتور بوده بعد یه پیام اومده دیدی صفحه مانیتورت میلرزه میگی اثره منفی داره !!! ... شاید هم موبایل رو کنار یه اسپیکر بذاری وقتی میخواد زنگ بخوره و پیامک بیاد تو اسپیکر ( بلندگو) نویز بیفته بگی اثر منفی داره !!! ... اما وقتی دو تا گوشی کنار همند یکی پیامک میگیره و دیگری آب تو دلش تکون نمی خوره میگی پس اثر منفی نداره !!! ... خوب این یه تجربه تقریبا ناقصه ... اگه اطلاعات همنجوری که من گفتم به دست اومده به درد من نمی خوره ... اینارو که خودم هم می دونم ... علمی و مستند لطفا ... فکر کنم اگه دو تا موبایل کنار هم بود یکی زنگ می خورد کناریش می لرزید می گفتی اونم اثر منفی داره ... یعنی جواب شما مبتنی بر چشم و گوش شماست ... این خوبه ... ولی کافی و کامل و علمی نیست ... خیلی چیزها به چشم و گوش و حواس ما نمی یاد ... پس عملی تر لطفا ..
تازه فرض کنیم موبایلت کنار مانیتور باشه و صفحه مانیتور بلرزه ... همین هم مسائله خوبیه ... آیا لرزش تصویر مانیتور به سبب امواج موبایل باعث آسیب رسیدن به اون میشه ... یا نه .. تصویر رو می لرزونه ولی باعث آسیب نمیشه ...
بابا نا سلامتی اینجا اند موبایله ... دوستان دیگه چیزی نمی دونن؟