راهنمایی برای انتخاب بین چند دوربین دیجیتال
سلام به دوستان عزیز، قبل از هر چیز باید بگم که من چیز زیادی درباره عکاسی نمی دونم و قصدم از خرید دوربین صرفا گرفتن عکس های شخصی با کیفیت خوب هستش و هر چند می دونم نباید از یه دوربین عکاسی انتظار فیلم برداری داشت ولی بدم هم نمیاد که کیفیت فیلم برداریش هم خوب باشه! :31:
ضمنا قصد دارم با مطالعه یکی دو کتاب درباره عکاسی اطلاعاتم را در این باره افزایش بدم ولی خوب قبلش باید یه دوربین بخرم!!! :46:
خودم تو چند تا سایت معروف دنبال دوربین گشتم و با توجه به اطلاعات محدودی که دارم، موارد زیر در انتخابم بیشتر تاثیر داره:
- Resolution
- Optical Zoom
- Image Stabilisation
- Face Detection
- Manual Focus
- Shutter Speed
- LCD Size & Resolution
- Red-eye Reduction
- Image & Video Quality
- امکان عکاسی و فیلم برداری در دو مد 4:3 و 16:9
- فیلم برداری با Resolution و Frame Rate حداقل 480 * 640 و 30 fps
- USB 2.0
- A/V Output
- Memory Capacity
ضمنا یه سوال هم دارم و اون اینکه از لحاظ مدت زمان شاژ و تخلیه باطری در حالت های عکاسی، فیلم برداری و یا پخش و یا از لحاظ هر فاکتور دیگه ای که می دونید، باطری های قلمی قابل شارژ بهتر هستند یا Rechargeable Li-ion Battery ها؟
با توجه به شرایط بالا و با توجه به اینکه من به یه دوربین در رنج قیمت 400-500 احتیاج دارم یه سری دوربین انتخاب کردم، اگر لطف کنید و جواب سوال بالای من را به همراه نظرتون راجع به این دوربین ها یا هر دوربین دیگه ای که با شرایط من جور در بیاد بگید یه دنیا ممنون میشم. :20: :40: :11:
- Canon PowerShot S5 IS
- Canon PowerShot SX 100 IS
- Canon PowerShot G9
- Panasonic Lumix DMC-FZ50
- Panasonic Lumix DMC-FZ18
- Panasonic Lumix DMC-FZ30