تبليغات در ويندوز(ويندوز مدرن)
لطفا به اين داستان توجه فرماييد.
من يه روز به دلايلي مجبور به نصب مجدد ويندوز شدم،به همين دليل رفتم يه CD ويندوز با آپديدت 2007
خريدم و آوردم نصب كنم كه متوجه يك چيز جالب شدم.در حين نصب فقط كافي بود رمز رو وارد مي كردي
بقيه كار ها اتوماتيك انجام مي شد.منظورم تنظيمات زبان و ساعت و .... . چند نرمفزار هم به صورت
اتو ماتيك نصب مي شدند. مثل Acrobat Reader و ... . وقتي نصب تموم شد و ويندوز راه اندازي
مجدد شد،درقسمتي كه مي خواستي يوزر ها را تعريف كني،سيستم چند لحظه اي صبر ميكنه(please wait)
در اونجا اسم يه شركت ايراني همراه با لوگوي اون شركت و توضيحاتي در مورد اون و همچنين تغيير
نام ويندوز به sp3 به چشم مي خورد.بعد از اين مراحل كه وارد ويندوز شدم اول با پيغام نصب چند برنامه
از شركته مواجه شدم كه مي خواست نصبش كنم بعد چند تا برنامه اتوماتيك نصب شد و تصويرصفحه
دسكتاپ هم تغيير كرده بود. حالا من كنجكاوم بدونم كه اين ها چه جوري اين كار ها را انجام مي دهند
اگه نرمفزار خاصي و قدرتمند و حرفه اي هست معرفي كنين. من زياد از برنامه نويسي هم سر در نمي آورم.
اگه كمك كنين ممنون مي شوم.اين مقاله براي ساير دوستاني كه نياز به تبليغ دارند هم بسيار مناسبه.:40: