-
نحوه پاک کردن ویندوز دوم
سلام دوستان
ویندوز ویستا روی سیستمم نصبه که ویندوز ویستای دومی روی درایو دی نصب کردم. حالا میخوام آنیستالش کنم بطوریکه در بالا آمدن سیستم هم وجود نداشته باشد(که باید یکی از دو ویندوز را برای بالا آمدن انتخاب کنیم) وخلاصه کلا میخوام ویندوز جدیدی که نصب کردم را حذفش کنم، چه باید کرد؟ ضمنا نه در داس ونه در ویندوز نمیتونم پرونده ویندوز را در درایو دی پاک کنم.
ممنون
-
دوست عزیز شما این مسیر رو دنبال کن :
Control panel / System / Advanced / Startup and Recovery / Settings
نوی قسمت system startup از گزینه Edit ویندوز دومت رو پاک کن و دکمه OK رو بزن
-
-
-
تشکر مجدد از شما دوست عزیز
دوستان اگر کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
-
سلام
dubairan جان شما مي خواي ويندوز رو پاك كني يا اسم ويندوز كه توي صفحه انتخاب مياد ؟ اين روشي كه
sama_65 گفت اسم ويندوز رو فقط پاك مي كنه ، اگرمي خواي اين كار رو انجام بدي مي توني با استفاده از
Msconfig و بعد سربرگ Boot.ini هم اين كار رو انجام بدي
موفق باشيد
-
سلام عزیز
دوستان راه های خوبی رو گفتن
و شما فکر کنم منظورت پاک کردن ویستا بوده که میتونی بری xp و ویستا رو از drive d فرمت کنی و سپس مسیر سما خانم یا drxox جان رو انجام بدی و یا تو ران تایپ کنی
c:\boot.ini
و اون رو ویرایش کنی که فکر نکنم این روش جدید رو بشه انجام داد
موفق باشی
-
تشکر از شما
ببینید من یک ویستا روی درایو سی داشتم ویندوز ویستای جدیدی روی درایو دی نصب کردم حالا میخوام ویندوز جدیده که روی درایو دی هست را آنیستالش کنم.
-
سلام
اول بايد با ويندوزي كه تو درايو سي هستش بياي بالا و بعد روي درايو دي كليك راست كني و بعد گزينه Format رو انتخاب و بعد روي دكمه Start كليك كنيد و همچنين مي تونيد با استفاده از سي دي و فلاپي نيز از طريق داس اقدام به فرمت درايو مورد نظر بكنيد
موفق باشيد
-
دوستان ممکنه راهی رو پیشنهاد بدین که وقتی ویندوز درایو C رو حذف میکنم ویندوز دوم که در درایو D هست بتونه بالا بیاد؟