سلام من Vb را حرفه ای شروع کردم اما به اخراش که رسیدم همون شی گرا گیرکردم هیچی از تعریف کلاس سر در نمی اورم برای همین ادامه ندادم تا مشکلم تو کلاس بر طرف شه اگه کسی می تونه اموزش گام به گام بده ممنون میشم مچکر
Printable View
سلام من Vb را حرفه ای شروع کردم اما به اخراش که رسیدم همون شی گرا گیرکردم هیچی از تعریف کلاس سر در نمی اورم برای همین ادامه ندادم تا مشکلم تو کلاس بر طرف شه اگه کسی می تونه اموزش گام به گام بده ممنون میشم مچکر
سلام خوبی عزیز
می شه یه خورده توضیح بدی چه می خواهی
سلام خوبی من یک اموزشی از شی گرا در وی بی می خواهم که کلاس را توضیح داده باشه می دونم چیه ولی از روش تعریف کردنش هیچی سر در نمی اورم مچکر مرسی
راسی چرا سایتت نمی یاد وقتی می رم ٍٍError شبکه را میده و اسم سایت به یه چیز دیگه تبدیل میشه که تو اون Pardis انگاری داره
دارم سرور اختصاصی می خرم بازدید کننده زیاد داشم ضرف یک ساعت 99 درصد سوپیو یوز کردم به همین دلیل سایتم بسه شده فعلا
بازهم نمی دونم شما چی می خواهی منظورت از آموزش شی گرا چیه که می خواهی کلاس تعریف کنی!!نقل قول:
سلام خوبی من یک اموزشی از شی گرا در وی بی می خواهم که کلاس را توضیح داده باشه می دونم چیه ولی از روش تعریف کردنش هیچی سر در نمی اورم مچکر مرسی
اموزش وی بی از قسمت Oop یا همون شی گرا
سلام
با اجازه جناب تکنیک برتر، نمیخواهم فضولی کنم ولی دوست عزیز اگر توانستید کتاب زیر یا نسخه جدیدترش را تهیه و مطالعه کنید.
برای VB7 چیزی بهتر از این سراغ ندارم، به مفاهیم شی گرایی هم گریزی زده!
راهنمای جامع برنامه نویسان ویژوال بیسیک Net.
نسخه : 2003
نویسنده: هاروی دیتل و پل دیتل
مترجم : بهرام پاشایی
ناشر : نشر اتحاد (66401255)
شابک : 3-65-5602-964
صفحات : 1258 صفحه
قیمت : حدود 11000 تومان
مرسي اما من براي وي بي 6 مي خواهم تازه کتاب دايتل و دايتل هم دارم
سلام
عزیز دل بابا! مگه VB6 از شی گرایی پشتیبانی میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
تا جایی که من میدانم VB6 به هیچ وجه از شی گرایی پشتیبانی نمیکنه و اصلاً قادر نیست!
فقط با کمک دستور Implements از رابطها پشتیبانی میکنه که این بخش بسیار ناچیزی از قابلیت های شی گرایی و برنامه های دارای قابلیت فوق مثل VB8 هست.
یعنی کل شی گرایی VB6 فقط و فقط کلمه Implements است و تمام، تا پنجاه سال دیگری هم بگردید چیزی از شی گرایی در VB6 پیدا نمیکنید، مثل ان است که بگوییم "مطلبی راجب برنامه نویسی ویژوال و رویدادگرایی ویندوزی در QBasic نیاز دارم" !!!!! :31: هر موقع این را پیدا کردید به مطالبی در خصوص شی گرایی در VB6 هم امیدوار شوید!