اس ام اس های انگلیسی همراه با ترجمه لغات...
با عرض سلام خدمت همه کاربران محترم
این اولین پست بنده در این تالار هست و هدفم از ایجاد این تاپیک اینه که حتی المقدور یک روز در میان بتونم اس ام اس های انگلیسی رو همراه با ترجمه لغات نسبتا مشکل آنها رو ارائه بدم.
فکر می کنم که ما می تونیم با ارسال و دریافت اس ام اس های انگلیسی دامنه لغات خود و دوستانمون رو افزایش بدیم.
توصیه بنده به عنوان کسی که می تونه از روی جمله It’s a book بخونه اینه که سعی کنید در کنار همه اس ام اس های عاشقانه، سرکاری، لطیفه های فارسی و ... که روزانه ارسال می کنید حتی المقدور یک اس ام اس انگلیسی نیز ارسال کنید تا لغات زبان انگلیسی در ذهن شما و دوستان شما ماندگار بشن و تا حد خیلی کمی هم با روخوانی آشنا بشید.
این هم به منزله اولین اس ام اس انگلیسی:
I can't afford a precious FRIEND like YOU!!!
GOD is so wise that he never created FRIENDS with price tags, because..... If He did, I can't afford a precious FRIEND like YOU!!!
Afford = استطاعت داشتن
Precious = گرانبها – نفیس
راستی اگر عیبی در کار بنده می بینید حتما گوش زد کنید. بنده از اینکه کسی اشکال کارم رو بهم بگه بسیار بسیار خوشحال میشم. یه پیامی هم برای مدیر داشتم: جناب مدیر بنده قبل از اینکه این تاپیک رو ایجاد کنم تاپیکی با این موضوع ندیدم ( سرچ هم کردم) اگر باید اس ام اس هام رو جایی دیگه بذارم امر بفرمایید.
فعلا خدانگهدار
محمد