سلام
داشتم با برنامه پارتیشن مجیک ور میرفتم یه دفه 2 گیگ از هاردم پرید حالا 2 گیگ رو بصورت ناشناس میزنه چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
سلام
داشتم با برنامه پارتیشن مجیک ور میرفتم یه دفه 2 گیگ از هاردم پرید حالا 2 گیگ رو بصورت ناشناس میزنه چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معمولا این برنامه با همه ی سیستم فایل ها اشناست و چیزی را نا شناس نشون نمیده...
لطفا بنویسید دقیقا چی میگه...
سلام عزیز
با اجازه nix جان
عزیز من erro رو بزار اگه error میده و گر نه بزار با عکس بگم چی کار کنی
تا شب
فعلا
موفق باشی
اون ۲ گیگ که پر پر شد دوست من ( شانس آوردی درایو D نرفت اون دنیا ) . سعی کن با نرم افزار های Recovery برش گردونی .
اما ...
دوست خوبم این نرم افزار و در کل نرم افزارهای مشابه که این قبیل کار ها رو روی هارد انجام میدن ٬ هر چقدر هم درست کار کنن باز هم مایکروسافت به هیچ عنوان تاییدشون نمی کنه و گاهی ( در مورد Partition Magic گاهی که چه عرض کنم ٬ زیاد ... ) ممکنه به مشکل بخورن و اطلاعاتتون از دست بره .
بهتره از همون اول در نصب ویندوز پارتیشن ها رو به اندازه ی مناسب تعیین سایز کنید تا بعدا به مشکل نخورید .
تا بعد ...
سلام
شما همون پارتیشن مجیک را باز کنید و درایوی که 2 گیگش پریده را انتخاب کنید و با استفاده از ابزار resize/move partition مقداری که گم شده را به پارتیشن خودتون اضافه کنید توی همون پنجره resize یک مستطیل هستش که با دستگیره های اول و اخر اون می تونید این کار را بکنید .
اگه وقت داشتم با عکس بهت می گم
سلام دوست خوب
با برنامه partition Recovery 3.0 مي توني درايوهاتو مثل روز اول برگردوني . من از اين برنامه خيلي استفاده ميكنم . هميشه هم كمكم ميكنه . برنامه تو محيط داس اجرا ميشه و خيلي ساده است . پارتيشن هاي ديليت شده منو برگردونده .پارتيشن شما رو هم حتما برمي گردونه .
یه زحمت بکش یه لینک بده دانلود کنمنقل قول:
از همه دوستان متشکرم امیدوارم با این برنامه درست بشه
سلام عزیز من
شما اومدی روی دی راست کردی و resize رو زدی و این طوری شده
الان اون قسمت تبدیل شده به یه فضای خالی و فرمت نشده
فکر نکنم بشه به c اضافش کنی چون بعد d قرار گرفته
میتونی یه کارایی بکنی ولی خیلی طولانیه و بهتره بی خیالش بشی
اگه میخوای به همون d اضافش کنی , برو رو دی راست کلیک کن و بزن resize move و یه اهرم هست که اونو باید بکشی سمت راست و بعد apply کنی
موفق باشی
سلام.من هم acroniss رو پیشنهاد می کنم.هدهای درایو ها رو بازیابی می کنه.موفق باشی