سلام
نرمافزاری میخوام که وقتی میخوای وارد یه سایتی که قبلاً توش عضو شدی، بشی، خودش برات UserName و PassWord رو وارد کنه.
:11:
Printable View
سلام
نرمافزاری میخوام که وقتی میخوای وارد یه سایتی که قبلاً توش عضو شدی، بشی، خودش برات UserName و PassWord رو وارد کنه.
:11:
سلامنقل قول:
اغلب بروزر ها این قابلیت رو دارند که نام کاربری و همینطور پسورد رو به یاد بیاورند.تنها کاری که باید بکنید اینه که در تظیماتش این گزینه را فعال کنید.البته من از بروزر avant استفاده میکنم که علاوه بر اینکه فارسی هست و مجانی هست خیلی خیلی هم سریع هستو کار کردن باهاش اعتیاد میاره بطوری که دیگه نمیتونی از چیز دیگه استفاده کنی.
میشه لینک دانلود این که گفتین رو بزارید؟نقل قول:
سلام
اغلب بروزر ها این قابلیت رو دارند که نام کاربری و همینطور پسورد رو به یاد بیاورند.تنها کاری که باید بکنید اینه که در تظیماتش این گزینه را فعال کنید.البته من از بروزر avant استفاده میکنم که علاوه بر اینکه فارسی هست و مجانی هست خیلی خیلی هم سریع هستو کار کردن باهاش اعتیاد میاره بطوری که دیگه نمیتونی از چیز دیگه استفاده کنی.
----------------------------------------------------
در ضمن internet explorer 7 رو که من استفاده می کنم خودش هر وقت که یوزر پسوورد وارد می کنم به طور خودکار ازم می پرسه که می خوای پسووردت ذخیره بشه؟
اگه yes بزنی از این پس پسووردت ذخیره میشه
منظور از بروزر همون اكسپلورر هست كه از فاير فاكس استفاده كني بهتره
هم سريعه هم اينكه رتبه دومين مرورگر اينترنت را دارد.
براي داونلودش همه جا مي توني اون رو پيدا كني؟
سلامنقل قول:
خدمت شما دوست عزیز.درست همونجوری که شما فرمودید اکسپلورر هم این قابلیت رو داره مثل خیلی های دیگه.
راستش بهر دلیل فکر میکنم که این آونت خیلی خوبه. توجه داشته باشید که عرض نکردم بهترینه. بنظر بنده حقیر بهترین هست. همین.در قسمت ابزار باید زبان پرسین رو انتخاب کنید.
موفق باشید.
[html] http://www.avantbrowser.com/download.html[/html]
فکر کنم اون قابلیت که بیشتر مرورگرها دارند، از لحاظ امینتی خوب نباشه.نقل قول:
در ضمن من فقط از دو مرورگر IE و بیشتر Opera استفاده میکنم و فعلاً قصد کوچ به مرورگر دیگهای ندارم!:21: