-
پنل پويا براي كاربران
فرض كنيد من تو سايتم صفحه اي دارم براي ثبت نام كاربران..و بعد هر كاربر ميتونه وارد پنل خودش بشه..هركاربران
در پنلشان چند كار مشابه رو انجام ميدن:20:
مثل درج نمره..آپلود جزوات و يا...-م
سوام اينه كه اين سيستم چطوري بايد پياده سازي بشه منظورم اينه كه بايد براي هركاربر يه صفحه پي اچ پي ايجاد
بشه ؟؟؟ چطوري؟؟؟ مگه ميشه؟؟؟:18:
چطور لينك ها رو تنظيم كنم؟؟؟:20:
-
کافیه کار با پایگاه داده رو بلد باشی...
بعد میتونی به جای استفاده از یه فایل برای هر کاربر ، یه فایل برای تمامی کاربران بزاری.
مثلا یه جدول داشته باشی برای جزوات ، هر کاربر جزوه ای که آپلود میکنه ، اسم جزوه ، نام آپلود کننده و مشخصات دیگه اش در یه خط در جدول ذخیره بشه... برای دستیابی به فایل های هر کاربر ، میتونی از عبارت شرطی where در query استفاده کنی. (البته ساختار دیتابیست 100% مربوط میشه به چیزی که خودت میخوای.... این فقط یه مثال بود.)
این صفحه برای شروع یادگیری کار با دیتابیس هایی که از استاندارد SQL پشتیبانی میکنن (مثل mysql, access, postgre, oracle) خوبه:
کد:
http://w3schools.com/sql/default.asp
-
دوست من تو يكي از سرفصل هاي كتاب php من نوشته "" شخصي سازي سايت و تشخيص هويت كاربران"""
به نظر تو اين فصل به كارم مياد .. يا ربطي نداره.....فصل 13 كتابه جعفر نژاد
-
تو بعضي url ها اينطوري نوشته showthread.php?t=173914 مثل آدرس همين فروم اين يعني چي؟؟؟؟
منظورم ؟ اين وسط به چه معنيه؟؟؟؟
-
من کتاب جعفرنژاد رو ندارم...
در مورد اون سوالتون هم ، هر چیزی که بعد از علامت سوال بعد از نام فایل باشه ، در یه آرایه به نام GET_$ ذخیره میشه...
میتونی این آرایه رو به تابع print_r بدی تا بهتر متوجه بشی:
[php]
print_r($_GET);
[/php]
حالا به آدرس زیر برو:
کد:
http://x.com/file.php?a=aa&b=bb&c=cc
متوجه نشدی بگو تا بیشتر توضیح بدم.
-
منظور از session در انجام ان كار چيه ؟؟ اصلا چي هست؟؟
-
session هم یه نوع کوکی هست... با این تفاوت که با بسته شدن مرورگر از بین میره...
برای کنترل پانل ها اغلب استفاده میشه...چون امنیت بالاتری نسبت به کوکی داره... اما خب ، یه مشکلات امنیتی هم داره که میشه با برنامه نویسی رفعش کرد...
-
من پنل پويا را طراحي كردم البته تا حدودي ميشه بگي چطور ميتونم يه متغير رو از صفحهاي به صفحه ديگه بفرستم
مثلا فرض كن متغيري در صفحه master.php دارم و مي خواخم اونو در login.php استفاده كنم البته نمي تونم
صفحه رو require كنم چون بهم ميريزه راه ديگه اي هم داره البته هيچ فرمي هم وجود نداره ولي مثلا به متغير $user
در صفحه ديگه نياز دارم؟؟؟؟؟؟
-
تو صفحه اول ، کد زیر رو بزارید:
در اینجا یه جلسه (سشن) جدید ساختید.
اگه کار با آرایه ها رو بلد باشید ، میتونید براحتی به مقصودتون برسید:
کد:
session_start();
$_SESSION['username'] = 'my friend';
در صفحه مورد نظرتون ، میتونید اونو فراخوانی کنید:
کد:
session_start();
$username = $_SESSION['username'];
echo $username;
به همین سادگی.
برای توضیحات و مثالهای بیشتر به صفحه زیر بروید:
کد:
http://fr.php.net/session
-
دوست من خيلي ممنون واقعا كمك كردي و مشكلم حل شد. از url هم ممنونم.. اما آيا session رو فقط يه بار ميشه فراخواني و استفاده كرد
من پنل پوياي كاربرانم رو ابتكاري طراحي و كد نويسي كردم مشكل من ارتباط صفحات بود كه با session حل شد اما يه مشكل ديگه اينه كه
متغيرم رو از master.php به login.php اوردم همون جوري كه گفتي حالا مي خوام بدونم كه نميشه از login.php به يه صفحه ديگه و همينطوري ... به چند تا صفحه اين متغير رو بدم..آخه از روش شما استفاده كردم و فقط بين دو صفحه جواب داد آيا را هي داره؟؟؟؟