با سلام .
چند وقت پیش یه نفر یه نرم افزاری به من معرفی کرد که با فوتوشاپ کار میکرد و روتوش های آماده داشت . ( ایرانی بود )
خواستم ببینم کسی لینک دانلودش رو داره ؟
Printable View
با سلام .
چند وقت پیش یه نفر یه نرم افزاری به من معرفی کرد که با فوتوشاپ کار میکرد و روتوش های آماده داشت . ( ایرانی بود )
خواستم ببینم کسی لینک دانلودش رو داره ؟
رو اون حساب نکن چون ایرانی باشه طول می کشه بیاد
اما بهتر از اون این هست محصول Kodak هست عالیه
از عکس هم معلومه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مجموعه هست شما اینو خواستین من از این عکس گذاشتم و گرنه هر کدوم از تب ها یه برنامه هست که کار خاص خودشو می کنهکد:http://rapidshare.com/files/50899702/KDPro.PlugIn.4Photoshop.rar
عزیز خیلی ممنون . هرچی هست کامل کاملش رو بزار .
راستی حجم کاملش چقدره ؟
راستی اگه میشه لینک از رپید شیر نزار . چون میخوام با Idm دانلود کنم اونم که خودت میدونی خیلی اذیت میکنه .
این محتویات داخل سی دی هست که همشون هم با کرک هست و برای دو ویندوز XP و 2000 , NT تهیه شده و به صورت اتوران در اومده و در یه فایل آپ شده
KODAK DIGITAL GEM PROFESSIONAL PLUG-IN[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Reduces image noise and grain
KODAK DIGITAL GEM AIRBRUSH PROFESSIONAL PLUG-IN
Smoothes skin surfaces
KODAK DIGITAL SHO PROFESSIONAL PLUG-IN[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Optimizes contrast and exposure
KODAK DIGITAL ROC PROFESSIONAL PLUG-IN
Restores, corrects, and balances color
کلا ارزش دانلود رو داره خودمم دانلود کردم با حجم 22 مگ از همون رپید با دانلود فایرفاکس
عزیز واسه Vista کار نمیکنه ؟! من واسه ویستا میخوام !!!
چیزی در مورد ویستا ننوشته بود نمی دونم باید تست کنی اما فکر کنم ارزش دانلود رو داشته باشه