سلام
من یک گوشی می خوام بخرم که 2 تا سیم کارت بخوره.
اما نمی خواه که از این گوشی های چینی باشه.
لطفا اگه چیزی سراغ دارید در اینجا قرار بدید.
Printable View
سلام
من یک گوشی می خوام بخرم که 2 تا سیم کارت بخوره.
اما نمی خواه که از این گوشی های چینی باشه.
لطفا اگه چیزی سراغ دارید در اینجا قرار بدید.
گمون نکنم چیزی باشه . ولی یه بار شنیدم n95 دوتا میخوره
اینی که شما میگید همین گوشی چینی هست که اسم کاملش میشه : NokLa n95 ولی Nokia نیستنقل قول:
به نظر من یک سری به 9500 بزن ولی مطمئن نیستم.
نظر دیگه ای نیست؟
شما میتونید از قطعه های جدید 2sim استفاده کنید و به راحتی 2 تا سیم کارت رو در یک گوشی قرار بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات بیشتری خواستید در خدمتم
من یه سری اطلاعات میخوام ، چطوریه ؟نقل قول:
من دو نوعش رو سراغ دارم ولی دقیق نمیدونم از کجا باید بخرم ، یه ریش ایناست که دوتا sim میخورن روی هم دیگه و یه سری رو هم که باید برید تا دوتاش بشه یکی اسم دقیقشون رو نمیدونم ولی توی ویژه نامه کلیک نوشته بود .
توی نت هم یه ایت پیدا کردم میداد 15 تومن ، حالا نمیدونم فابریک کارخونه بود یا دستساز خودشون
نقل قول:
نيکي و پرسش؟؟؟
منتظريم ها
فقط قربون دستت روي دبليو 700 هم جواب ميده ؟
یه سر گوشی کره ای هم وجود داره که دو تا سیم کارت میخوره و کیفیت خیلی بهتری از این گوشی چینی ها داره
مهمتر از همه هر دو خط و میتونه هم زما آنلاین کنه (خودم استفاده کردم و جواب گرفتم )
اسم مارک گوشی که من استفاده کردم Bluetooth هستش
نقل قول:
همونطور که میبینی 2 تا جای سیم کارت داره که یکیش میره توی جای اصلی سیم کارت گوشی و سیم 1 رو روی اون قرار میدی . و سیم 2 رو هم توی اون یکی شیار قرار میدی و حالا بسته به نوع گوشی و مقدار فضا و نحوه بسته شدن در و ... سیم 2 حالا یا زیر باتری یا زیر در یا روی همون سیم 2 قرار میگیره
بله دقیقا 2 مدل وجود داره :
1. غیر برشی : که همنیه هست که توضیح دادم
2. برشی : که باید هر 2 تا سیم کارت رو ببرید و داخل یک قطعه قرار داد و اون قطعه رو جای سیم کارت میزاری ( اطلاعات تکمیلیش رو بعد میگم )
ببین فرقی نداره چه گوشی باشه روی همه گوشیها جواب میده فقط و فقط مهم جاشدن زیر یا روی باتری و بسته شدن در هست .نقل قول:
حالا من روی W800 هم امتحان میکنم میگم.