با سلام خدمت شما
someone عزيز
ببخشيد مرا كه اينقدر عجول هستم ولي نهايتا تا دوشنبه بايد برنامم تمام شود و هنوز مشكلم حل نشده من كدي كه مربوط به امنيت سيستم است را مي نويسم و توضيح مي دهم خواهش مي كنم اشكال كار مرا بگوييد
[HTML]
if (frmlogin.sulevel == 1)
{
//DataRowView ds = (DataRowView)this.BindingContext[this.mainBindingSource].Current;
object check = this.dataGridView11.Rows[0].Cells[2].Value;
if (Convert.ToBoolean(check))
{
this.linkLabel1.Enabled = true;
this.panel1.Enabled = true;
}
else if (!Convert.ToBoolean(check))
{
this.linkLabel1.Enabled = false;
this.panel1.Enabled = false;
}
//this.sqlDamain.Update(this.dsuser1.main);
}
else
{
object checks = this.dataGridView11.Rows[0].Cells[2].Value;
if (Convert.ToBoolean(checks))
{
this.linkLabel1.Enabled = true;
this.panel1.Enabled = true;
}
else if (!Convert.ToBoolean(checks))
{
this.linkLabel1.Enabled = false;
this.panel1.Enabled = false;
}
}
[/HTML]
sulevel يك متغير سراري است كه مقدار وضعيت كاربر را گرفته و بر اساس آن تصميم مي گيرد اگر 1 باشد حال با توجه به اينكه جدول من در ديتا گريد به ترتيب چنين است(نام كاربر نام فرم امكان نمايش امكان حذف امكان ويرايش امكان درج ) حال مي خواهم چهار فيلد آخر را به گونه اي انتخاب كند كه مثلا اگر مقدار فيلد امكان نمايش true مي شود مثلا enable شي linklable براي كاربري كه وضعيت آن 1 است فعال و اگر مقدار فيلد امكان نمايش false ميشود enable آن براي همان كاربر غير فعال شود ولي كد بالا عمل غير فعال را انجام مي دهد اما به محض true شدن فيلد امكان نمايش فعال نميشود يعني شرط اول را ناديده مي گيرد خواهشا اشكال كار مرا بگوييد اصلا دستور
[HTML]
object checks = this.dataGridView11.Rows[0].Cells[2].Value
[/HTML]
براي انتخاب فيلد امكان نمايش درست است خواهشا جواب مرا بدهيد بد جور گيج شدم ديگه عقلم به جايي نمي رسد در مورد كلاس StringBuilder خيلي روش كار كردم ولي نتيجه نگرفتم لطفا توضيح بيشتر بدهيد يعني كدهايش را مي خواهم با عرض معذرت
با تشكر
مزاحم هميشگي