با سلام خدمت دوستان
من این تاپیک رو زدم که اگر کسی سایتی یا سایتهایی رو برای اینکه بتونیم کارهای خودمون رو بفروشیم
بدونه معرفی کنه.
با تشکر
Printable View
با سلام خدمت دوستان
من این تاپیک رو زدم که اگر کسی سایتی یا سایتهایی رو برای اینکه بتونیم کارهای خودمون رو بفروشیم
بدونه معرفی کنه.
با تشکر
به نظرم istgah جای خوبیه یا پرشین تولز بازارچه خوبی داره
دوست عزیز سایتهای خارجی هم چیزی می دونید؟نقل قول:
دوست عزیز لطفا در مورد چگونگی فروش مدل هم یک توضیحاتی بدین؟
از دوستان کسی می دونه سایت (turbosquid.com
مدل می خره یا نه؟
چون من که داخل سایتش رفتم دیدم که مدل برای فروش داره و خریدش رو نمی دونم.
از دوستانی که انگلیسیشون خوبه در خواستمی کنم به این سایت یک سری بزنن و در این مورد اطلاعاتی به من بدن.
دوست عزیز شما می تونی مدل هات در turbosquid و خیلی سایت های دیگه برای فروش بذاری... اما احتیاج به حساب بانکی توی کشوری غیر از ایران داری...
حالا چی میشه فروخت تو این سایتا ؟:3:
خب یه نمونه کار بذار اصلا ببینیم کارات در چه حدیه ؟
آخه این سایتایی که مدل میفروشن مدلاشون خیلی زیبا و کم حجمه مثلا ماشین دارن 8000 پالی ... که خیلی عجیبه
یکی از کارامو توی سایت گذاشتم البته کامل شدش نبود هنوز دارم روش کارمی کنم شما می تونید به تاپیک (نمای داخلی یک خانه ) برید و نمونه کار من رو ببینید البته دارم روی چند تا کار دیگه هم کار می کنم.
دوستان حالا شما یک سایت معرفی کنید ببینیم چی میشه؟
لازمه يه توضيح در مورد اين وب سايت ها بدم.
من خودم مدل سازم. الآن دارم سعي ميكنم يه مدل با ارزش بسازم و به يكي از اين وب سايت ها بفروشم. اون دوست عزيزي كه گفت يه حساب تو خارج ميخواد درسته ولي يه مشكل هستش اونم اينه كه اين وب سايتها بصورت دلال يا واسطه عمل ميكنن. اول شما قيمت پيشنهادي تو ميذاري اگه كسي حاضر بشه بخره بين 50 تا 55 درصد رو خودشون برميدارن. حالا اينم بستگي به ميزان ارزش كارتون داره هرچي ارزشش بيشتر باشه پورسانت اون سايت كمتره ولي ديگه از 50 درصد كمتر نميشه.
تازه از اون پولي كه قراره بره تو حساب شما، 30 درصد ماليات ميخوره حالا اگه اهل كشوري تو ليستشون مثل اسپانيا يا ايتاليا باشي اين مقدار ميشه 5 درصد ولي چون اسم ايران جزء كشور هاي غير از اعضاي ليست مزبور هست بايد 30 درصد بديم و گرنه بدترين نرخ در بين اين كشورها 15 درصده.
حالا اگه شما يك كار 100 دلاري رو بفروشين حدود 33 دلار عايدتون ميشه. فكرميكنين مي ارزه؟