سلام به همگی
ما یه CPU خریدیم به این اسم و مدل:
AMD Sempron 3000+
حال میخوایم یکی به ما بگه 64 بیتیه یا 32 بیتی
ضمنا حرفه ای ها جواب بدن مثل HamidFULL و saghy
:)
Printable View
سلام به همگی
ما یه CPU خریدیم به این اسم و مدل:
AMD Sempron 3000+
حال میخوایم یکی به ما بگه 64 بیتیه یا 32 بیتی
ضمنا حرفه ای ها جواب بدن مثل HamidFULL و saghy
:)
سلام
فكر نميكنم هنوز سمپرون سوكت A توي بازار موجود باشه . احتمالا اگر جديد گرفتي سوكت 754 هست .
اما همين سمپرون سوكت 754 هم 32 بيتي داره و هم 64 بيتي . كه نبايد به برچسب روي جعبه اكتفا كرد . سمپرون هاي 64 بيتي آخر اي دي نام خودشون كد Bx را دارن و 32 بيتي ها Ax .
sasan.k عزيز ساقی جان راهنمايی کامل کردن يک راه ديگه هم اين هست که شما از نرمفزار CPU-Z استفاده کنيد اين نرمفزار رو ميتونيد از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رايگان دانلود کنيد و بعد از اجرا اگر پردازنده شما 64 بيتی باشه در قسمت instructions مينويسه x86-64
از ساقی و حمید جون تشکر می کنم cpu مال پسر خالم بود با اون نرم افزار دیدم 64 بیتی بود رفت عوضش کنه athlon64 بگیره مثل خودم:)
برا من نوشته:
Mmx,sse,sse2
???
برای منم مثل Gangster_Benington نوشته
یعنی چی؟؟؟
dsa و gangster_benington این چیزها که نوشتی ساختارهای 3D و multimedia تعبیه شده در cpu شما هستند.
dsa و gangster_benington عزيز رشيد جان توضيح دادن اينها يک سری دستوراته پردازشی هستن که در پردازنده يه شما
قرار داده شدن که اين نرمفزار اون هارو تشخيص ميده و ليست ميکنه
البته راهنماي OPN معمولا تو نت موجوده..يه سرچ ساده همه چيز رو حل ميكنه....نقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
تو ايران يه كلك كوچولو سر اين سمپرونهاي 64 بيتي ميزنن...
بين 3 هسته 90 نانو فقط BX مدل 64 و بقيه شامل BO و BA مدل هاي 32 بيتي هستند...در كما تعجب مدلهاي BA هم با اينكه هسته يكسان با BX يعني پالرمو دارن ولي در اصل 32 بيتي هستند به نام و ليبل 64 بيتي فروش ميرن...
ايران كه همش كلكه