آقا امین شما مکس هم کار کردید یا مستقیما با مایا شروع کردید آخه من یک مدت ( زمانی که تازه تو خط 3d زده بودم 8 سال قبل) کمی مایا 4 را هم کار کردم ولی دیگه تقدیر من را به مکس گرایش داد آخه help و tutorials بسیار کامل و جالبی داشت و منم با انجام چند tutorial ساده به این نرم افزار علاقه مند شدم و شروع به کار کردن باهاش کردم البته هر نسخه جدید که از مکس میومد یک سری امکانات جدید بهش میداد که موجب می شد این نرم افزار در اوج بمونه ولی اینطور که من فهمیدم مکس یک سری از امکانات که در مایا وجود داشت را به خودش اضاف می کرد و از زمانی هم که ایا به autodesk پیوست من الان هلپ جالبتری در رو به روم هست که تقریبا به مکس شبیه و اینموجب علاقه مندی من به یادگیری این نرم افزار شد--
و ضمنا آقا امین والا نمی دونم دیگه چند سال روی یک نرم افزار باید وقت گذاشت تا در او به اصطلاح خدا شد شاید تمام عمر هوم
؟ یک سوال دیگه امین جان شما چند وقت هست که با مایا کار میکنید چون واقعا پیشرفت زیادی کردید و حرفه ای شدید آخه برام جالبه که بدونم در چه زمانی می شه در مایا هم حرفه ای شد؟
آقا امین از نظرت هم ممنونم و ضمنا از شما می خواهم که برای آموزش مایا بهم کمک کنید تا از تجربیات شما هم استفاده کنم