چه سيستم مديريت محتوايي پيشنهاد مي كنيد.در حال حاضر سايت پي سي وورد از چه سيستمي استفاده مي كنه.
ميشه فهميد فلان سايت از چه سيستمي استفاده مي كنه.
Printable View
چه سيستم مديريت محتوايي پيشنهاد مي كنيد.در حال حاضر سايت پي سي وورد از چه سيستمي استفاده مي كنه.
ميشه فهميد فلان سايت از چه سيستمي استفاده مي كنه.
سيستم p30world همان طور كه در پايين انجمن هم ثبت شده است vbultien هست
خود سايت پي سي ورد (سايت اصلي ) مويبل تايپ هست
برخي از سايت در پايين سايت نوشته اند چه سيستمي استفاد ه مي كنند
بقيه هم بايد سيستم هاي مختلف را ديده باشيد تا متوجه بشويد
شما ميگين وي بولتين انجمن هست و سيستم مديريت محتوا نيست.بعد ميگين از سيستم وي بولتين استفاده مي كنه
يك سري از سيستم هاي مديريت محتوا مخصوص انجمن هست و يك سري هم مخصوص سايت
نسبت به سيستم مديريت e107 چه جوريه قدرتشون بيشتره يا e107 كاراييش بيشتره
برای سایتتون Joomla عالیه و برای انجمن هم vBulletin خوبه !!
p30 هم برای انجمن از vBulletin استفاده میکنه و برای سایت هم از MovableType ...
يعني منظورتون اينه در هاستم 2 تا سيستم مديريت نصب كنم يكي براي سايت و يكي براي انجمن
پس لينك وي بولتين رو بدين يا لينك تاپيك مخصوصش رو
دوست مننقل قول:
وی بولتین پولی هست !
اونایی که مجانی هست نسخه نال شده هست که به درد نمیخوره ...
آخه میبندنش ...
باید پول بدی
من e107 پیشنهاد میکنم. سرعت لودت خیلی بهتر از میترا و مامبو و جمله هست. امکانات خوبی هم داره. البته باید مواظب باشی رو این هاستهای الکی و ارزون قیمت نصب نکنی. چون مثلا اگر سیستم چت زنده رو نصب کنی به CPU اونها فشار میاد و سایت و تعطیل میکنند. از هاست خوب استفاده کن. همین الان اگه به سایت پشتیبانی جدید e107 مراجعه کنی میبینی بسته شده از طرف سرور.وقتی نگاه کردم دیدم از این هاستهای ارزون
برای انجمن هم میتونی از mybb یا phpbb استفاده کنی که رایگان. اما اگه کمی پول خرج کنی vBulletin Version بهتر و امکانات خوبی داره الته پول نسخه + پول نسخه فارسی (از هم جدا).چون از نسخه نال شده استفاده کنی بعد از چند روز شناسایی میشی و هاستت تعطیل میشه