نصب ویندوز xp رو لپ تاپ همراه ویستا
یه مشکلی دارم تو نصب xp رو لپ تاپم.در حال حاضر لپ تاپم یه ویندوز ویستا دارم که 5 تا پارتیشن داره با درایو c ویندوز.همه پارتیشن ها logical هستند ولی درایور c و ریکاورم primary هستند .البته همه فرمتشون Ntfs هستند بجز درایو d که برای نصب ویندوز Xp می خوام ازش استفاده کنم فرمتش fat32 درست کردم.هر کاری می کنم ویندوز xp نصب نمی شه و پیغام خطا می ده که با درایو ش پیدا نمی کنه اگه می شه راهنماییم کنید.
نصب ويندوز Xp به همراه ويستا و مشکلات آن
با سلام…
يه لپ تاپ DELL – Inspiron 6400 گرفتم ، هاردش 120 گيگا بايته ، ويندوزش ويستاست و از همون روز اول دوتا درايو داشت به نام :
C: [OS]
D: [Recovery]
ولی از My Computer کليک راست کردم و رفتم تو Manage => Storage => Disk Management ، 2 گيگابايت فضای اشغال شده تو هارد بود که جزء هيچ کدوم از درايوها نبود ؛
1- Norton Partition Magic تو ويندوز ويستا اجرا نشد ، چه طور می تونم تو اين ويندوز پارتيشن بندی بکنم؟ آيا اين کار توصيه ميشه؟
2- قضيه درايو D که اسمش Recovery هست چيه؟ اگه ويندوز ويستا مشکل پيدا کرد ميشه از طريق اون ويندوز رو اصلاح کرد؟ چه طوری؟
3- اصلآ ميشه از طريق درايو D ويندوز ويستا رو پاک کرد و دوباره نصب کرد؟ چه طوری؟
4- حالا من ميخوام بدون اينکه ويندوز VISTA رو پاک کنم ويندوز XP نصب کنم ، چه کار بايد بکنم؟ ويندوز XP تو کدوم درايو نصب ميشه؟