سلام
دو تا pc رو شبکه کردیم. وارد my network places میشم. بعد میزنم view workgroup computers اونجا اون یکی pc هست. وقتی روش میزنم، یوزر و پس می خواد. هر چی بهش میدم نمیره! چه کنم؟
Printable View
سلام
دو تا pc رو شبکه کردیم. وارد my network places میشم. بعد میزنم view workgroup computers اونجا اون یکی pc هست. وقتی روش میزنم، یوزر و پس می خواد. هر چی بهش میدم نمیره! چه کنم؟
اگر هر دو سیستم ویندوز xp هستند درحالت Workgroup بر روی هر دو سیستم یک user همنام و با پسورد های مشابه بساز و زمان لاگین کردن با این Profile ها وارد شو.اگر باز هم پنجره پسورد باز شد دقت کن در صورتیکه در قسمت username نوشته شده بود guest و غیر قابل تغییر هم بود باید در policy ها این تغییرات رو بدی.
در run تایپ کن : gpedit.msc
در پنجره ای که باز شد در قسمت سمت چپ این مسیرها رو طی کن:
computer configuration --> Windows Settings --> Security Settings --> Local Policies ---> Security Options
در قسمت سمت راست به دنبال این جمله بگرد
Network Access :Sharing and security model for local accountsمقدار روبروی اون رو به Classic تغییر بده.
این پنجره ها رو ببند.اگر در پنجره login باز هم guest به صورت کم رنگ نوشته شده بود در run این دستور رو تایپ کنgpupdate /force
حالا در پنجره login نام کاربری که در هر دو سیستم مشترک هست و ادمین هم هستند رو وارد کن. دقت کن که حتما دسترسی ادمین داشته باشن.
متشکرم، یوزر ها رو هم نام کردم، پسورد هم ندارند. اما بازم باز نمیشه!
(بقیه اش درست بود)
سلام...
مطمینی که پسورد داره ؟ یعنی بدون پسورد که نیست ؟نقل قول:
وقتی روش میزنم، یوزر و پس می خواد. هر چی بهش میدم نمیره! چه کنم؟
چند سوال :
2 تا سیستم با یک نوع Group میا بالا ؟
Worlgroup name هر دو سیستم مثل همه ؟
هر دو ویندوز یک نوع xp هستند یعنی مثلا professional ؟
سلام. دوست عزیز در شبکه Workgroup یوزرها حتما باید پسورد داشته باشن. یک پسورد و یوزر مشترک حتما مشکل رو حل میکنه.
آره همه چیز یکیه.
حتما باید پس داشته باشند؟ ای بابا، آحه میخوام ویندوز رو روشن میکنم یک راست بره توی ویندوز، هی یک ساعت وانسته یکی بهش پسورد بده!
سلام
من هم همین مشکل را دارم
یکی از pc ها شبکه آنبورد دارد و برای دیگری کارت تهیه کردم
pc ای که کارت گذاشتم همین مشکل پسورد را دارد
و pc ای که آنبورده با اینحال که کانکشنش ضربدر قرمز نداره ولی اصلا اون یکی رو نمی شناسه
بنظرتون مشکل از چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام...
!نقل قول:
حتما باید پس داشته باشند؟ ای بابا، آحه میخوام ویندوز رو روشن میکنم یک راست بره توی ویندوز، هی یک ساعت وانسته یکی بهش پسورد بده
بله . برای این مشکل یک پسورد با طول کم انتخاب کنید مثلا عدد 1
پسورد هم گذاشتم، بازم نشد !!!!!؟؟؟؟؟
باید چه کرد؟
دوست عزیز نیازی به تغییرات gpedit نیست فقط تیک گزینه Use Simple file Sharing رو باید از مسیر زیر بردارید.
همین!
Folder Option >>View>>Use Simple File Sharing
که آخرین گزینه هستش.