سلام
من یه mp3 دارم که تا حالا فرمتش نکرده بودم
چند روز پیش که فرمتش کردم حجمش از 1 گیگ رسید به 1.4 مگ
نمی دونم چرا همچین شده
اندازه یه فلاپی حجم پیدا کرده
چطوری درستش کنم؟؟؟
Printable View
سلام
من یه mp3 دارم که تا حالا فرمتش نکرده بودم
چند روز پیش که فرمتش کردم حجمش از 1 گیگ رسید به 1.4 مگ
نمی دونم چرا همچین شده
اندازه یه فلاپی حجم پیدا کرده
چطوری درستش کنم؟؟؟
من تا حالا ام پی تری نداشتم که بتونم درست و حسابی راهنماییت کنم ولی چیزی که به ذهنم می رسه را بهت می گم شاید کمکت کنه . شاید ام پی تری خوب فرمت نشده و اکثر فایلهای اون به صورت هایدن در اومدند برای همین می تونی ام پی تری را به کامپیوتر وصل کنی و از فولدر اپشن گزینه hidden fail and folder را فعال کنی تا ببینی همچین اتفاقی افتاده یا نه .
نه اینطوری نیست آخه من اصلا تنظیمات سیستمم اینطوریه که فایل های hidden رو نشون می ده
وقتی هم خواستم فرمتش کنم هیچ گزینه خاصی نداشت که بگم من اشتباه زده باشم فقط یه فرمت بود!!!
نمی دونم خیلی عجیبه که حجمش دقیقا اندازه فلاپی شده!!!
من هنوز مشکلم حل نشده اگه کسی نظر دیگه ای داره بگه
بهتره یه بار دیگه اونا فرمت کنی .لطف کنید و بگید از چه طریقی اونا فرمت کردید
میدونستی نباید با خود کامپیوتر فرمتش بکنی؟
احتمالا فایل های اساسیش هم فرمت شده اند
ببرش جایی که تعمیراتشون میکنند
دوست عزیز این را هم بگویم شما نباید به هیچ عنوان mp3 را با استفاده از کامپیوتر فرمت کنی . همراه اکثر mp3 ها برنامه ای هست که باید با ان فرمت کنید این برنامه در داخل سی دی که همراه mp3 می دهند قرار دارد و در ام پی تری های پیشرفته در داخل خود ام پی تری این برنامه را قرار می دهند . که حتما باید برای فرمت کردن از ان استفاده کنید . مثلا در Z-Cyber Macer روي جعبه اش نوشته كه نبايد در Windows فرمت كرد . به خاطر این که فایل سیستم اینها تا جایی که می دونم fat هستش ولی ویندوز از fat32 و ntfs استفاده می کنه و با این کار فایل سیستم ان نیز به fat32 تبدیل می شود و قابل خواندن نمی باشد . و اگر با کامپیوتر فرمت کنی فایلهای سیستمی را نیز کلا پاک خواهد کرد . حتی ممکن است پلیر شما را نیز پاک کند. اگر داخل ام پی تری را بگردید می تونید گزینه مربوط به فرمت کردن را پیدا کنید . اگر نرم افزار اونا ندارید به سایت سازنده سر بزنید و از اونجا بگیرید
مرسی از راهنماییت