چگونه از gprs ايرانسل بيشترين استفاده كمترين هزينه را داشته باشيم
با توجه به بالا بودن هزينه gprs و غير اجتناب بودن استفاده از اين سرويس خواستم با ايجاد اين بحث راهكار هاي كم كردن هزينه را با استفاده از نرم افزار و يا ترفندبا هم بررسي كنيم
Printable View
چگونه از gprs ايرانسل بيشترين استفاده كمترين هزينه را داشته باشيم
با توجه به بالا بودن هزينه gprs و غير اجتناب بودن استفاده از اين سرويس خواستم با ايجاد اين بحث راهكار هاي كم كردن هزينه را با استفاده از نرم افزار و يا ترفندبا هم بررسي كنيم
اينو ميدونم كه با text only كردن مرورگرمي شه كلي صرفه جويي كرد
Opera Mini یکی از بهترین راه حل هاست !
به نظر من اگه گوشی شما تاچ اسکرین نیست
به درد نمیخوره
چون اکثر وقتتون صرف نوشتن آدرس و کلا نوشتن میشه
من که 1 بار استفاده کردم خوشم نیومد
توی اون صفحه کوچیک چی میشه دید
نقل قول:
مگه اپرا فشرده ميكنه؟ بعدش هم با سايت هاي فارسي مشكل داره ونوشته ها را بر عكس نشون مي ده
تایید می شه اپرا من که با اپرا وارد پی سی می شم 150 کیلوبایتی که صفحه ی اول حجم داره رو تبدیل به 42 کیلوبایت می کنه در واقع کیفیت عکس ها رو پایین میاره در کل هم کار ردن باهاش اسونه هم سرعت بالایی داره هم کش قویی اره یعنی اگر شما یک بار به سایت اومده باشی دوباره که می یای فق متن ها رو دانلود می کنه عکسارو دانلود نمی کنه که حجم از 42 به 19 کیلوبایت می رسه !نقل قول:
Opera Mini یکی از بهترین راه حل هاست !
هیچ مشکلی نداره حداقل نسخه های جدیدش اگرم فونت فارسی داری حتی ک و گ و پ ژ رو هم نشون می ده .نقل قول:
بعدش هم با سايت هاي فارسي مشكل داره ونوشته ها را بر عكس نشون مي ده
1-تا جایی که میتونی از سایت های wap یا مخصوص موبایل مثل m.yahoo.com یا wap.google.com استفاده کن
2-از opera mini استفاده کن
3-اگر میخوای عکس های یک سایت رو ببینی توی settings گزینه higher image quality رو بردار تا کیفیت عکس ها تا جایی که هنوز بشه دیدشون بیاد پایین.
4-اگر نمیخوای عکس های سایت ها رو ببینی (مثل من) گزینه load images رو بردار تا عکس هاش نیان
اینجوری هم توی وقت و هم هزینه خیلی صرفه جویی میشه
مثلا یه سایت 100 کیلوبایتی رو میتونی به حتی 1 کیلوبایت تبدیل کنی!!!
يعني opera كاري مانند onspeed انجام ميده اول تو يك سرور فشرده مي كنه بعد براي ما مي فرسته اگر اينطور باشه بايد ***** شكن هم باشه
تاحدودی هست ولی سایتا رو نمی تونه دور بزنه ، عکسا رو می تونه .نقل قول:
يعني opera كاري مانند onspeed انجام ميده اول تو يك سرور فشرده مي كنه بعد براي ما مي فرسته اگر اينطور باشه بايد ***** شكن هم باشه
آ باریکلا!دقیقا....و ***** شکن هم هست.نقل قول:
البته فقط opera mini اینکارو میکنه.