-
لطفا مرا راهنمایی کنید
وقتی کامپیوترم را با شات دان خاموش می کنم تنظیمات کامپیوترم به ترتیبی است که با اولین زنگ تلفن کامپیوترم روشن می شود :41: و این قضییه مشکلات زیادی برایم بوجود می آورد . دوستان گرامی :11: آیا می دانید کدام تنظیمات را باید تغییر دهم تا کامپیوترم با زنگ تلفن روشن نشود . نمی خواهم هر بار دگمه پشت کامپیوتر یا سیم ارتباط با تلفن را قطع کنم ( چون فراموش می کنم ) . :42:
-
در قسمت تنظيمات مودم يك قسمت هست كه اين كاررو ميكنه
در كنترل پنل برو به phone and modem
بعد گزينه modem روبزن و بعد properties و بعد power management . و تيك گزينه
allow this device to bring out of .... رو بردار . به همين راحتي ....
-
گزینه فوق تیک نداشت
جناب بهروز با سلام و تشکر از وقتی که برای پاسخ سوالم گذاشتید باید عرض کنم من مسیری را که گفته بودیید رفتم ولی گزینه ای که شما نوشته اید در تنظیمات تیک نداشت .
اگر باز هم راهنمایی به نظرتان می رسد متشکر می شوم
-
احتمالا سیستمت آلوده شده
وقتی تلفن جداست چی ؟ شاید از تلفن نیست !!
ببین بدون تلفن بازم روشن میشه ؟
-
به هیچ عنوان
فقط وقتی کامپیوتر با سیم مودم به پریز تلفن وصل شده به محض اولین زنگ تلفن روشن می شه . وقتی سیم مودم رو از پریز تلفن جدا می کنم به هیچ عنوان این اتفاق نمی افته :41: :41:
-
البته از چيزي كه ميگم مطمئن نيستم ولي فكر ميكنم اگر در قسمت add and remove گزينه فاكس رو از ويندوز برداري مشكلت حل بشه
-
باز هم این معما حل نشد
با تشکر از راه حلی که گفتید . ولی این راه را هم امتحان کردم . فاکس اصلا نصب نشده .
برای من این موضوع مثل یک معما شده که مثل اینکه قابل حل نیست .
-
دوست عزیز این مشکل مربوط به تنظیمات setup سیستم شما می باشد هنگام بوت شدن سیستم کلید delete را بزنید تا وارد ستاپ سیستم شوید و بسته به نوع مادر بورد ستاپ سیستم ها متفاوت می باشد وقتی وارد ستاپ شدید به قسمت پاور بایوس بروید و قابلیت روشن شدن با زنگ تلفن را غیر فعال (desable)کنید
-
متاسفانه این هم نشد
دوست عزیز ضمن تشکر متاسفانه باید عرض کنم این را هم نگاه کردم ولی خودش در وضعیت desable بود
ابتدا فکر کردم این دیگه واقعا راه حل این مشکله . در هر صورت از مطلبی که گفتید چیز جدیدی یاد گرفتم و ممنونم .
-
سلام
ببخشید نمی دونستم سوالم رو کجا باید بپرسم می خواستم یکی بهم بگه رشته علوم کامپیوتر
چیه چه چیزهایی از کامپیوتر در آن هست و کلا راجع بهش توضیح می خواستم
ممنون