-
سئوال درمورد طراحی فرم
میخواهم در اکسس فرمی را طراحی کنم که مربوط شود به مجوز ورود افراد به قسمتهای مجاز
مثلاً این فرم دارای یک Text boxبعنوان دریافت کننده کلمه عبور باشد وما سه کاربر داشته باشیم با سه command buttn که هرکدام مختص ورود یکی از آنها مثلا ًشماره های 1و2و3 که درصورت ورود هر یک از این کلمات عبور در Text boxتنها command buttn مربوطه فعال و command buttn های دیگر در حالت غیر فعال قرارگیرند ودر واقع Enabled آنها NOشود همینطور کاربری که باشماره یک وارد میشود امکان دسترسی به تمام موارد را داشته باشد لطفاً راهنمایی کنید و کد مربوطه را برایم بنویسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
نقل قول:
میخواهم در اکسس فرمی را طراحی کنم که مربوط شود به مجوز ورود افراد به قسمتهای مجاز
مثلاً این فرم دارای یک Text boxبعنوان دریافت کننده کلمه عبور باشد وما سه کاربر داشته باشیم با سه command buttn که هرکدام مختص ورود یکی از آنها مثلا ًشماره های 1و2و3 که درصورت ورود هر یک از این کلمات عبور در Text boxتنها command buttn مربوطه فعال و command buttn های دیگر در حالت غیر فعال قرارگیرند ودر واقع Enabled آنها NOشود همینطور کاربری که باشماره یک وارد میشود امکان دسترسی به تمام موارد را داشته باشد لطفاً راهنمایی کنید و کد مربوطه را برایم بنویسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالت واضح نیست خوب از یک Command استفاده کن ؟؟!!! بیشتر توضیح بده
-
توضیح بیشتر
در واقع من کدهای فرمی را میخواهم که ارتباط بین Text box با command buttn را شامل شود وایندو با هم مرتبط باشند مثل زمانی که در اکسس پسوردی قرار میدهیم
-
اگه کدنویسی Vb شو میخوای که خیلی سادست مثلا :
کد:
Private sub command1_click
if text1.text = User then
Data.recordset = Text1.text
اینجا کاری که باید انجام شه رو بنویس حالا هرچی که هست !!!
end if
end sub
ولی اگه تو اکسس میخای این کارو کنی دکمه ویزاد رو روشن کن بعد Command رو بزار رو فرم از اونجا میتونی به صورت ویزارد تنظیم کنی !!!
-
تصحیح سئوال
اگر مقدوراست کد را کامل بنویسیدکدی که مربوط میشود به یک فرم ساده پسورد
-
شما میخواهی این کاررو تو اکسس انجام بدی یا تو بیسیک
اگه تو بیسیک که فکر کنم چون شما به این انجمن مراجعه کردین سوال شما همین باشه بیسیک خودش این امکان رو داره و احتیاج به کد نویسی نیست
اگر میخواهید از یک بانک اطلاعات خونده بشه
کد:
Private Sub Text1_KeyPress(KeyAscii As Integer)
If KeyAscii = vbKeyReturn Then
Label3.Caption = ""
Adodc1.Recordset.MoveFirst
If Text1.Text = "" Then
Call MsgBox("áØÝÇ ÑãÒ Ú龄 ÑÇ æÇÑÏ ßäíÏ", vbInformation, "ÊÐßÑ")
GoTo ret
End If
Dim a As Variant
Dim l As Variant
a = Text1.Text
a = "ramz='" + a + "'"
Adodc1.Recordset.Find a
If Adodc1.Recordset.EOF Then
Call MsgBox("ÑãÒ Ú龄 ÕÍíÍ äãíÈÇÔÏ", vbOKOnly + vbInformation, "ÊÐßÑ")
GoTo ret
Else
nmovz = Adodc1.Recordset.Fields("movaze")
Label3.Caption = Adodc1.Recordset.Fields("movaze")
Command1.Visible = True
Frame1.Visible = True
Text1.Visible = False
Text2.Visible = True
Text2.Text = ""
Text2.SetFocus
End If
ret:
Text1.Text = ""
End If
End Sub