همه چيز درباره ي بازي Metal Gear (نظرسنجي+جواب به سوالات+اخبار)
سلام به همه ي شما متال گير باز ها ما تو اين تاپيك ميخوايم فقط درباره ي متال گير بحث كنيم و هر چيزي كه درباره ي اين بازي ميدونين اينجا بنويسيد!فقط متال گير 4 نه!بلكه اين تاپيك مخصوص تمام نسخه ها است!:8:
مقررات اين تاپيك:
1مطالب متفرقه ممنوع و فقط درباره ي متال گير بنويسيد!:21:
همين يه مورد بسه چون من زياد بلد نيستم چي بگم فقط خواستم اون يه مورد رو روش تاكيد كنم.
من شروع به نوشتن در اين تاپيك ميكنم لطفاً اگر شما هم چيزي دارين رو كنيد و به من كمك كنيد!:10:
خوب اول از (1) Metal Gear:Solid شروع ميكنيم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و خسته نباشيد خدمت تمام Mgs باز ها كه ميدونم تعدادتونم كم نيست!!:10:
خوب گفتم كه شروع كنم و تاپيك رو راه بندازم.
از متال گير 1 شروع ميكنيم.
توضيحات درباره ي بازي:
بازي در زمان خودش تك بود و شروع خوبي بود براي ساخت بازي هاي كماندويي!حركات بسيار زيباي اسنيك همه رو شيفته ي خودش كرده بود.بمب گذاشتن و تخريب ديوار كه براي اولين بار در بازي ديده ميشد!به همين دليل بود كه در سال 1998 متال گير معروف شد:27:اما كنترل و دوربين بسيار بدي داشت اما خوب براي شروع كار كوجيما خوب بود.من زياد از داستان و مراحل اين بازي چيزي به خاطر ندارم و اين بازي در اواسطش به دليل مشكل هاي شخصي ول كردم.اما يه چيزايي ميدونم:31:
داستان:
Solid Snake آمده است به آلاسكا تا با برادر و دشمن خود به مبارزه بپردازد و مانع تحقق افكار پليدش شود.Liquid Snake يكي ديگر از برادران Solid Snake است كه در اصل فرزند Big Boss است و به دليل اين كه Solid Snake هميشه بيشتر از او موفق بوده است با او دشمني ميكند.شما به ويروسي مبتلا هستيد كه من زياد اطلاعي درباره ي اين ويروس ندارم ولي ميدانم كه اين ويروس در نسخه ي چهارم اين بازي نقش مهمي دارد كه يكي از آن ها پيري زودرس Solid Snake بوده است.شما در نسخه ي اول بايد با Liquid مبارزه كنيد كه البته اورانيز شكست ميدهيد و در آخر شاهد مرگ Liquid ميشويد.
اما......
.................................................. ......
دانلود نسخه ي كامپيوتر::18:
من كلي سرچ كردم و بالاخره تونستم لينك دانلود نسخه ي اول اين بازي رو گير بيارم.
دانلود اول با حجمي حدود 60 مگابايت بدون دموهاي بازي نسخه ي Pc:
دانلود دوم با حجمي حدود 800 مگابايت كامل كامل نسخه ي Pc:
لطفاً هركي كه اطلاعاتي درباره ي اين بازي داره+عكس+فيلم در اين تاپيك قرار بده!
آفرین به این مهارت و یک توصیه به دانلود کنندگان
واقعا دست مریزاد
آفرین من الان 2 ساعت است که دارم جست و جو میکنم برای نسخه ی 1 بازی که مخصوص pc عرضه شده و چیزی عایدم نشد تا اتفاقی به این تاپیک برخوردم
می خواستم بدانم که از کجا این را گیر آوردی؟
واقعا کارت جای تحسین دارد (اگر بازی سالم باشد).
پیشنهاد من به دوستانی که قصد دانلود نسخه ی 60 مگابایتی را دارند:
به دانلود آن نمی ارزد . من یک dvd گرفتم که این نسخه ی 60 مگی داخلش بود بازی هیچ دمویی نداشت و تازه در میانه های بازی بازی دیگر جلو نمی رفت و مجبور شدم که نسخه ی ps1 آن را بگیرم و با شبیه ساز بازی کنم
که البته گرافیک نسخه ی ps1 خیلی از گرافیک نسخه ی pc کمتر بود.
یک سوال دیگه
آیا نسخه ای که گذاشته اید نسخه ی substance است؟