-
ارائه کارهای شما
سلام .
من خودم یه آماتورم و اینجا قصد دارم کارامو بذارم ... البته تو این انجمن آماتور 3D زیاده برای همین این تاپیکو زدم تا کارامونو اینجا بذاریم ... و با نظراتمون در مورد کارهایی که میذاریم کارو بهتر و بهتر کنیم ... از همه حرفه ای ها هم خواهش میکنم اینجا نظر بدن ... :46:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اولین کار من (علی اسلامی) که یه موس با موس پدشه ... دقت کنید این اولین Object ای هست که ساختم
برای همین ایراد زیاد داره . این کار رو تو Rhinoceros 4 ساختم و با همونم رندر کردم . برنامه خیلی خوبیه ...
فقط اگه میخواین در مورد ریزه کاری های این کار نظر بدین کلی نظر بدین چون اصطلاحات Rhino با Max و Maya خیلی
متفاوته ... :5:
عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر فراموش نشه ... :8: :27: :2:
-
در مورد نحوه ساختش :
ما تو راینو اول عکسی که گرفتیمو Place میکنیم از 2 جهت واسه موس کافیه . بعد خطوط اصلی جسم رو میکشیم .
و بعد کار اصلی یعنی حجم دادنش میمونه که خیلی خیلی به خلاقیت نیاز داره ...
که معمولا از Extrude و Loft استفاده میشه ... بعد حجم های ساخته شده رو باید ویرایش کنیم . یعنی اشتراک بگیریم یا از هم کم کنیم یا Split کنیم ... یا Trim کنیم .
آخر کار هم Fillet میکنیم همه لبه ها رو ... و تموم !
-
سلام دوست عزیز نسبت به این که اولین کارت بوده, خوبه.
چتد تا ایراد:
1) موسی که درست کردی خیلی سادس.
2)گوی وسط موس انگار درست Align نشده. نمیدونم:13:
موفق باشی دوست عزیز. سعی کن همیشه از موتور رندر استفاده کنی مثل Final Gather تا جلوده کارت رو 100 برابر
کنه.:46:
-
ایول ... از اون عکسی که به من نشون دادی قشنگ تر شده ...
فقط شیار های رویه اسکرول رو هم بذار ... قشنگتر میشه.
-
اینم کار من ...
مدت ساخت حدودا 5 دقیقه با رندر ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ضایع شده ...ببخشید دیگه
-
آقا برای رندر اگه میشه یه کم راهنماییم کنید ... من واسه راینو میتونم از این رندر ها استفاده کنم :
Rhino Render ==> رندر خود برنامه که ضعیفه و موس من رو با اون رندر شده .
V-Ray Render ==> اینم که همه میشناسن ... ولی مشکل من اینه که Serial اش رو ندارم و نمیتونم باهاش کار کنم چون 30 روزه اس ...
Flamingo Render ==> اینم رندر با حالیه ...
حالا من بخوام اینو تو مکس یا مایا رندر بگیرم به نظر شما بهترین فرمت برای انتقال فایل 3D چیه ؟! فرمت راینو 3DM هست و هیچ برنامه ای ساپورت نمیکنه .... فک کنم 3DS یا OBJ خوب باشه ...
-
آقا یه Object دیگه بهم معرفی کنین بسازم ... تو مایه های همین موس باشه ... ممنون
-
خوب یه کیبورد یا مانیتور درست کن.
-
linkinpark چطوری چه عجب دوباره این ورا سر زدی
هنوزم که کارت درست
از همه نظر (آواتارت)
موستم تمیز در اوردی یه vray بگیری خداست
-
the_god_of_3dsmax , ما مخلصتم هستیم ... دیگه یوونتوسی هم هستی فامیل از آب دراومدیم ...
من الان دارم این موس رو با MAXWELL رندر میگیرم الان 1 ساعتش گذشته و 1 ساعت دیگه مونده ... فقط چون Crack اش روش کار نکرد یه آرم Maxwell اون وسط افتاده روش که فعلن مشکلی نداره ... ممنون از نظراتتون . امیدوارم بقیه هم
کاراشونو بذارن ...