ببخشيد من اصلا نمي دونم چه جوري سوال بپرسم واصلا از كجا شروع كنم چه دكمه اي بزنم و..
Printable View
ببخشيد من اصلا نمي دونم چه جوري سوال بپرسم واصلا از كجا شروع كنم چه دكمه اي بزنم و..
همين جوري كه الان پست دادي هر تا پيكي لازم ديدي پست بده سوال كن
به همين سادگي .....
salam man ham nemidona chon taze azv shodamنقل قول:
سلام
من هم مثل شما هستم اصلا نمی دونم باید چی کار کنم بیاد داد بزنیم شاید یکی شنید
اجازه بده من سوالات را بپرسم شماهم کاملش کن
اول چی کار باید بکنیم
چی جوری در قسمتهای مختلف عضو شویم
اصلا یک راهنمایی کلی من باید چی جوری از امکانات اینجا استفاده کنم
سلام.
عضویت همتون مبارک!
قسمت های مختلف که عضو شدن نداره!
شما مثلا سوالی داری.باید نگاه کنی و ببینی که سوالت مربوط به کدوم بخش میشه و بری تو اون بخش.اول جست و جو کن اگر به جواب نرسیدی ببین تایپیکی در این رابطه هست؟اگر بود سوالت رو مطرح کن وگرنه یک تایپیک جدید بزن.
salam ghorbanetmiri to har mozoei ke khasti bad paein safe neveshte mozoe jadid ono mizani baghiasham khodet mifami
baraye javab dadan be taipica ham mitooni vared oona beshi va ersale pasokh ro bezani
فینگیلیشی ننویس
عزیزم یکی از قوانین اولیه اینجا فارسی نوشتنه لطفا شماهم رعایت کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
درسته!!!!!!!!نقل قول:
عزیزم یکی از قوانین اولیه اینجا فارسی نوشتنه لطفا شماهم رعایت کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک.:10:.......اینجا اگه دلت خواست مینونی با مدیر ها کل کل کنی:21:.....یک حالی میده.و:27:.......بهد یه چیزی بهت میدن به نام اخطار.:11:..اونقده خوبه:18:.......به حرف من گوش کن:31: