-
فایل هام نیست ولی هست
من کامپیوترم چند وقت پبش ویروسی شده بود با آنتی ویروس nod32 ویروس ها رو پیدا کرد و فایل ها و فلدر هایی که ویروسی بودند را پاک کرد مثلا my picture را از my doument پاک کرد و یا بعضی از اهنگ هام رو پاک کرد ولی اهنگ هایی که پاک شده در library مدیا پلیر هست و اجرا می شه . my picture هم موقع اسکن کردن هم باز می شه . میخواستم ببینم که اینها واقعا پاک شدن و اگه پاک نشدن می شه اونها رو برگرداند؟ کلا جریان چیه؟
-
سلام دوست عزیز!!
ویندوز مدیا پلیر را اجرا نموده و وارد بخش Libraray شوید. حالا تمام همان آهنگ های را که گفتید پاک شده اند، انتخاب نمایید و بروی آنها کلیک راست نموده و بروی Open file location کلیک نمایید. بعد کلیک نمودن پوشه ای باز میشود که تمام آهنگ های شما در آن قرار دارند. به احتمال 60 در صد به اینوسیله میتوانید آهنگ های تان را دوباره بیابید.
نتیجه کار را حتما برایم اطلاع دهید!
شاد باشید!!
فرهمنـــــــد
-
نفهمیدم الان my pictures سر جاشه یا نه؟در مورد موزیک هم که آقای فرهمند توضیح داد.
-
با سلام
من کاری که گفتید را قبلا کردم (open file locatin ) آهنگ ها بودن در همان فلدر هایی که قبلا بودن . ولی از طریق my computer که میرم همچین مسیری اصلا نیست چون آنتی ویروسم اونها رو پاک کرده .
my document من اصلا خالی هست چون اون ها هم ویروسی بودند ولی وقتی عکسی رو اسکن می کنم وقتی فلدری که عکس در آن save شده را باز می کنه میبینم توی mypicture هستش .
-
سلام دوست عزیز!!
مشکل شما را فهمیدم!!
کامپیوتر شما با ویروسی آلوده شده بود که پوشه ها به شکل سیستمی پنهان و یا ( Super hidden ) میکند و با عین اسم و در عین مسیر فایل های exe که خود همان ویروس میباشد و آیکن شان شبیه به پوشه است، ایجاد میکند.
زمانی که شما بالای این ویروس های پوشه مانند کلیک میکنید، ویروس اجرا شده و محتویات پوشه های پنهان شده شما را نشان میدهد.
شما میتوانید مشکل تان را با مراجعه به این تاپیک حل نمایید.
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1066903&postcount=1
اگر باز هم مشکلی داشتید، در خدمتم!
مؤفــــــــــــــــــــــ ــــــــق باشیـــــــــد!
فرهمنــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـد!
-
خیلی ممنون ولی کل کامپیوتر من با این ویروس Win32/Delf.YH trojan آلوده شده بود . فایل ها و فلدر هایی هم که آلوده بودند آنتی ویروس پاک کرد ولی همانطور که گفتم فایل ها وفلدر های پاک شده هنوز هم هستند .آنتی ویروسم هم up date هست و سیستمم آلوده نیست.
-
نود سی دو با اجاز گرفتن از خود شما یا فایل های ویروسی رو پاک می کنه و یا هم اصطلاحا به قرنتینه می بره
که در مورد شما باید بگم که احتمالا گزینه دوم رو انتخاب کردید و فایل های الوده پاک نشدن بلکه جایی قرنتینه
شدن.
-
دو تا گزینه بیشتر فعال نبود delete و rename که من هم یثمثفث را انتخاب کردم .
-
سلام دوست عزیز!!
من همان اول فهمیده بودم که Nod32 ویروس هارا پاک کرده و فعلاً مشکل شما اینست که پوشه های شما مخفی اند.
اگر به تاپیکی که آدرس داده بودم مراجعه مینمودید، راه حلی پیدا میکردید.
خوب، حالا این برنامه را که استاد عزیزم MB_Danger جان آنرا نوشته، دانلود کنید آنرا بوسیله برنامه 7zip و یا هم WinRar از حالت فشردگی در بیارید و اجرایش کنید. به احتمال 80 در صد تمام پوشه های مخفی شما را به حالت اولی برمیگرداند.
به این موضوع دقت نمایید که قبل از اینکه این برنامه را اجرا کنید، باید تمام برنامه های دیگر را ببندید زیرا این برنامه ویندوز را بصورت ناگهانی Log off میکند و ممکن این عمل برای شما ضرر داشته باشد.
لینک:
کد:
http://feng1.persiangig.com/Programs/Anti%20T.Delf.aam.7z
اگر درخواست پسورد کرد، این را در کادر پسورد کپی و پست نمایید: 7z
مؤفق و کامگار باشید!!
فرهمنــــــــــــــــــــ ــد
-
من که هر چی شما گفتید انجام دادم ولی فایده ای نداشت چون اون ویروس که شما می گید نیست