آیا حقیقت داره که قیمت سی پی یو های اینتل میخواد به شدت پایین بیاد . یعنی من صبر کنم . من همه قطعات را خریدم و فقط مادربورد و Cpu نگرفتم . آیا زمان پایین اومدن قیمتها معلوم هست کی هست . من میخوام یه E6420 بگیرم
آیا حقیقت داره که قیمت سی پی یو های اینتل میخواد به شدت پایین بیاد . یعنی من صبر کنم . من همه قطعات را خریدم و فقط مادربورد و Cpu نگرفتم . آیا زمان پایین اومدن قیمتها معلوم هست کی هست . من میخوام یه E6420 بگیرم
بله دوست عزیز کاملا حقیقت داره با اومدن cpu های 4 هسته ای 12mb cache سری-- E54 و-- X54 از قیمت این پردازنده ها کاسته میشه
اینجوری بخوای حساب کنی هیچ وقت نباید چیزی بگیری چون همین قطعات خودت هم تا 2 هفته دیگه میان پایین...همیشه خواستی کامپیوتر کامل بگیری بینش فاصله ننداز...بعدشم پردازنده های جدید با قیمت بالا عرضه میشن و ممکنه قطعات فعلی افت کنن ولی یکم و اونم بعد از مدتی ثابت میشه....
اقای X یکی از گنده های بازار کامپیوتر قراره 220 میلیون گرافیک سری 8 وارد کنه که اونوقت قیمت ها 10%-30% میاد پایین.برا همین ادم باید همیشه صبر کنه که قیمت بیاد پایین!!!!
برو همین امروز cup و main رو بگیر .خیالت راحت!
تایید میشه سهیل جاننقل قول:
ولی به نظر من صبر کنی به نفعت هست چون قیمتاشون میاد پایین کم کم.........
ما مخلصیمنقل قول:
خب اون وقت قیمت قطعات فعلیشم اومده پایین...در ثانی بزار بیان تو بازار دو سه ماه بگزره قیمتشون فیکس بشه بعد بره بگیره...نقل قول: