از اون جائی که این فروم خیلی کلیه
در این تاپیک سوالات #C را بپرسید Windows Appliction هر چی باشه در حد تونم پاسخ می دم ؟
4 سال تجربه مفید در زمینه windows App دارم .
مطمئنم می تونم کمکتون کنم .........:10:
Printable View
از اون جائی که این فروم خیلی کلیه
در این تاپیک سوالات #C را بپرسید Windows Appliction هر چی باشه در حد تونم پاسخ می دم ؟
4 سال تجربه مفید در زمینه windows App دارم .
مطمئنم می تونم کمکتون کنم .........:10:
سلام،
توی برنامه های وین اپ سی شارپ چه طوری میشه از یک فرم به کنترل های فرم دیگه دسترسی پیدا کرد ؟
مثلا کنترل datagridview را بتونیم از اطلاعات مربوط به فرم های دیگه پر کنیم
نیاز به پاسخ سریع دارم:41:
چرا بعضی از ***** های تصویری روی Bgr کار می کنن نه Rbg
و تفاوتشون چیه؟
سلام
کافیست اشاره گر فرم دوم را داشته باشید و کنترل مورد نظر یا friend باشد و یا public مثلاًنقل قول:
مهم در اختیار داشتن اشاره گر است، هر کجا فرم را new کردید تا نشانش دهید، اشاره گرش را خواهید داشت، میتوانید این اشاره گر را در یبک متغییر سراسری در سطح کلاسس فرم پایه و اولی تعریف کنید تا موجود باشد، اگر هم فرم دوم (فرعی) قرار است به فرم پایه شروع کننده دسترسی داشته باشد بهترین راه آن است اشاره گر را به فرم دوم پاس دهید، تا آن را داشته باشد و....کد:Form1 f = new Form1();
f.Show(this);
f.DataGridView1.Visible = false;
انشا ا... مشکلتان حل شده باشد.
با خسته نباشيد
چطوري ميشه تو #C يه textBox كه مربوط به گرفتن اعداد است ساخت كه اعداد را در همان هنگام ورود سه رقم سه رقم با كاما از هم جدا كند يعني مثلا وقتي عدد 1325 وارد شود خاصيت text مربوط به textBox به صورت 1,325 باشد.
سلامنقل قول:
خوب MaskedTextBox رو برا همین وقت ها گذاشتن :31:
سلام
در ادامه فرایشات دوست عزیزمان اضافه میکنم:
و NumericUpDown را هم برای همین وقت ها گذاشته اند!
می خواهم در گرید 2005 وقتی که گرید به صورت فقط خواندنی می باشد یک سطر را به صورت قابل ویرایش در بیاورم بدون اینکه بقیه سطرها از حالت فقط خواندنی خارج شوند؟
سلام.با فرض اینکه می خواهیم محتویات یک TextBox رو با کلیک کردن بر روی یک Button به آیتمهای یک ComboBox که در یک form دیگر است اضافه کنیم باید چی کار کنیم؟
سلام
من C#2005 دارم . در windows Application نميتونم کنترل MSFlexGrid رو پيدا کنم
لطفاً راهنمايي کنيد