با سلام می خواستم ببینم اگه بخوام در حین بازی از صحنه های بازی عکس بگیرم چه جوری باید اینکارو انجام بدم یعنی نرم افزار یا سخت افزار خاصی لازمه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .:10:
Printable View
با سلام می خواستم ببینم اگه بخوام در حین بازی از صحنه های بازی عکس بگیرم چه جوری باید اینکارو انجام بدم یعنی نرم افزار یا سخت افزار خاصی لازمه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .:10:
این که کاری نداره
خوب دقت کن
تو صفحه کیبردت یک چیزی هست (prt-scs( این را نگاه کن این را بزن عکس پرینت هم روش کشیده (شاید)
بعد بیا تو paint کنترل و دکمه ی v را فشار بده همین بعد سیو کن!11
مشکلی داشتی بگو!
البته باید قبلش Ctrl رو هم بگیرینقل قول:
بعد بیا تو paint کنترل و دکمه ی v را فشار بده همین بعد سیو کن!11
من یه جا خونده بودم برای عکس گرفتن از بازی یه برنامه بود البته با کیفیت عالی ولی اسمش یادم نیست
بهترین برنامه برای این کار Fraps هست که هم عکس و هم فیلم هنگام بازی باهاش میتونید بگیرید .
از لینک زیر میتونید نسخه کامل و رجیستر شدش رو دانلود کنید :
کد:http://www.mediafire.com/?ftnhswmhmn3
تو اکثر بازی ها کلید هایی هست که بشه باهاش از محیط بازی عکس گرفت که تو اکثرشون کلیدهای F11 و F12 هستند .
به نظر من بهترین برنامه برای عکس گرفتن Zd Soft Game Recorder هستش . هم میتونی فیلم برداری کنی هم عکس بگیری
آقا ممنون فقط بگو ببینم کار کردن باهاش چه جوریه ؟ میتونی کمک کنی؟نقل قول:
دست همه درد نکنه
خيلي با حال بود !
يه چيز ديگه !: برنامه اي ميشناسيد كه با كيفيت hd فيلم از بازي بگيره ؟؟؟؟
یک سوال؟عکسایی رو که از بازی میگیریم چطوری میتونیم توی این سایت به نمایش بزاریم.درست مثل بقیه؟کجا باید آپلودش کنیم؟
برای ایراننقل قول:
یک سوال؟عکسایی رو که از بازی میگیریم چطوری میتونیم توی این سایت به نمایش بزاریم.درست مثل بقیه؟کجا باید آپلودش کنیم؟
وکد:www.tinypic.com
عالیه.کد:www.supload.com