یه بار بردم درست کردم دوباره اینجوری شد چیکار کنم.
Printable View
یه بار بردم درست کردم دوباره اینجوری شد چیکار کنم.
کابل usb رو بی موقع کشیدی باید 4 تومن بدی فلشش کنی
شاید باتریش لق شده..! من W800 که داشتم اینقدر باش ور رفتم که باتریش لق شد!! :18:یعنی با کوچک ترین تکونی باتریش جا به جا می شدو خاموش می شد..!!:13: یه تیکه کاغذ گذاشتم پشت باتریش دیگه درست شد..!!:20:نقل قول:
تایید میشه اگر از این روش درست نشد بعد برو فلشش کننقل قول:
با کاغذ حل شد مرسی
خدا رو شکر موفق باشی:10:نقل قول:
دست من n73 داشت از دستش افتاد بعد با کوچکترین حرکت خاموش میشد چسب زد به در باتری درست شد.
نقل قول:
شاید باتریش لق شده..! من W800 که داشتم اینقدر باش ور رفتم که باتریش لق شد!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی با کوچک ترین تکونی باتریش جا به جا می شدو خاموش می شد..!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه تیکه کاغذ گذاشتم پشت باتریش دیگه درست شد..!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه روشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش می کنم...:11:نقل قول:
یک روش کاربردی با کمترین امکاتات..!:5::31:نقل قول:
راستی وقتی خواستم بفروشمش جای کاغذ با یه ذره چسب قطره ای جای باتریش رو تنگ کردم و دیگه به کاغذ هم احتیاجی نداشت..!:8: البته یه مقداری ریسکش بالاست!:21: بی دقتی = داغون شدن جای باتری!!:18:
نقل قول:
یک روش کاربردی با کمترین امکاتات..! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشم اومد !!!