چند وقت پیش من رفتم خانه یکی از دوستان ... وقتی که کامپیوترش را روشن کرد دیدم که تبلیغی در صفحه اول بوت انجایی که مشخصات مینبورد و بقیه سخت افزار ها را میزند به صورت فارسی نوشته شده میخواستم ببینم که آن شرکت چگونه این کار را انجام داده است .
Printable View
چند وقت پیش من رفتم خانه یکی از دوستان ... وقتی که کامپیوترش را روشن کرد دیدم که تبلیغی در صفحه اول بوت انجایی که مشخصات مینبورد و بقیه سخت افزار ها را میزند به صورت فارسی نوشته شده میخواستم ببینم که آن شرکت چگونه این کار را انجام داده است .
دوست عزیز در مورد تغییر صفحه های ( welcom screen ) و ( Boot ccrenn ) باید بگم میشه اونها رو هک کرد و یا از برنامه هایی که برای اینکار
هست , استفاده کرد روش هک کردن اونها رو در همین سایت و در چند تاپیک دیدم که اگه جستجو کنی حتما پیدا میکنی ولی در باره اون صفحه اول
که مشخصات سخت افزارها رو نشون میده و صفحه انتخاب ویندوز میاد , تا حالا چیزی ندیدم ولی یه بار چن سال پیش برنامه ای به اسم ( Boot pc )
رو از یه سیدی نرم افزاری نصب کردم که اون صفحه رو تغییر داد و اون صفحه سیاه زو به صفحه ای سفیدی شبیه به ( My computer ) تغییر داد که
اسم دو ویندوزی رو که من داشتم در وسط اون صفحه بود و یه سری امکانات هم داشت ولی تبلیغ یا چیز جالبی نداشت و من برای حذف این برنامه
مجبور شدم که هر دو تا درایو رو فرمت کنم و ویندوزها رو دوباره نصب کننم تا از شرش راحت شدم .
به نظر من به فکر تغییر بایوس نباش
1 . سرعت سیستمت رو کم میکنه
2 . حالت اورجینال بهترین حالت یک نرم افزار یا سخت افزاره!!!!!!!!!!
3 . پشیمون میشی
برنامه Bios Logo Changer
این کار را انجام خواهد داد نسخه های مختلف این برنامه را از طریق موتورهای جستجو می توانید بیابید.
نوشته رو مىتونى تو يه عكس بذارى و عكس رو تو بايوس قرار بدى.
معمولا تو برنامههايى كه تو CD مادربورد هست، يه برنامه هم براى تغيير لوگوى بايوس پيدا مىشه.
◙