-
فیش هدست v3x
باسلام خدمت شما موتورولا دوستان عزیز راستش یک سوال داستم:مدتی است که تو فکر این هستم که گوشیمو
(v3x) با استفاده از نوار کارکیت به ضبط ماشین وصل کنم.(یکی از دوستام سونی اریکسونشو با رم 2 گیگ وصل کرد و خیلی هم راضی) ولی مشکل اینجاست که هرچی گشتم نتونستم فیشی رو پیدا کنم که مثل فیشهای سونی اریکسون دو تیکه باشه و نوار کارکیت بهش وصل بشه.حال اگه کسی تجربه یا اطلاعاتی در این زمینه داره ممنون میشم راهنماییم کنه.
-
فیشش رو یکی از دوستان تو علائدین دیده بود.
ولی فکر کنم باید دستی بسازی
-
Sam Fisher جان اگه بتونی اگه از دوستت یه کم بیشتر اطلاعات بگیری شرمندم میکنی.
-
اره منم یه مدته تو همین فکرم اگه بشه که محشره مال من a1200 هست فیشش با وی تیری ایکس فرق داره ولی اگه گیر بیاد عالیه
-
راستش خودم هم خیلی دنبالش گشتم ولی پیدا نکردم
شما می تونی یه کابل و یه فیش جک 3.5 میلیمتری از بازار بگیری حدودا 800 تومنه بعد به کابل رو به گوشی وصل کنی و اون سره کابل رو با سیم چین بچینی و تمام رشته سیم ها رو سرشون رو لخت کنی.بعد یه آهنگ پخش کن و بزار بخونه.
حالا اون جک 3.5 میلیمتری رو به ورودی یه ظبط وصل کن و دونه دونه رشته سیم ها رو به اون جک وصل کن تا 2 تا رشته اصلی رو پیدا کنی.حالا یه دونه به اصطلاح جک مادگی بخر و اون 2 تا رشته رو وصل کن به جک مادگی حالا می تونی از کابل به عنوان رابط نوار مغناطیسی استفاده کنی
یکم وقت می گیره ولی عملیه
-
[quote=SAM FISHER;1446490]راستش خودم هم خیلی دنبالش گشتم ولی پیدا نکردم
شما می تونی یه کابل و یه فیش جک 3.5 میلیمتری از بازار بگیری حدودا 800 تومنه بعد به کابل رو به گوشی وصل کنی و اون سره کابل رو با سیم چین بچینی و تمام رشته سیم ها رو سرشون رو لخت کنی.بعد یه آهنگ پخش کن و بزار بخونه.
حالا اون جک 3.5 میلیمتری رو به ورودی یه ظبط وصل کن و دونه دونه رشته سیم ها رو به اون جک وصل کن تا 2 تا رشته اصلی رو پیدا کنی.حالا یه دونه به اصطلاح جک مادگی بخر و اون 2 تا رشته رو وصل کن به جک مادگی حالا می تونی از کابل به عنوان رابط نوار مغناطیسی استفاده کنی
یکم وقت می گیره ولی عملیه[/quot]
همین کارو بکن
گشتم نبود نگرد نیست
-
از راهنمایی همتون ممنونم.
ببینم چی کار میتونم بکنم