سلام
متاسفانه حافظه دروني گوشي(6630) به دليل نا معلومي پر شده و گوشي بعد از روشن شدن و وارد شدن به صفحه اصلي و هنگام وارد شدن به منو عملا از كار ميوفته!!
چي به نظرتون مي رسه؟
فكر مي كنم سروكارم بيوفته به تعمير گوشي!
Printable View
سلام
متاسفانه حافظه دروني گوشي(6630) به دليل نا معلومي پر شده و گوشي بعد از روشن شدن و وارد شدن به صفحه اصلي و هنگام وارد شدن به منو عملا از كار ميوفته!!
چي به نظرتون مي رسه؟
فكر مي كنم سروكارم بيوفته به تعمير گوشي!
موبايل را فورمت كن
عزيز جان
من ميگم نره شما ميگي بدوش؟!!
من حتي نمي تونم وارد منو بشم حالا چجوري فرمت كنم؟
mohammadkh جون, سلام
كمپاني Nokia براي اين مشكل راه حلي در نظر گرفته، به طوري كه اگه قبل روشن كردن گوشي، چند تا دكمه رو با ترتيب خاصي بزني، خود گوشي به صورت automatic مي ره براي format شدن.
من اصلا وقت ندارم كه اون روش رو برات توضيح بدم، ولي انگليسي ش رو مي زارم، بقيش با خودت.
کد:Green, * 3
Proceeding: Equipment switch off, which keep "green key" (take off) at the same time pressed, "*" and to "3" key and switch the equipment on (the keys thereby keep further pressed)... to "Formatting" on the display appears...
If that does not function, then equipment for 1 hour switch off, Akku so for a long time rausnehmen and again try.
"only" virtual the memory is generally cleared - genuine formatting can take place only in a Nokia service center, if the Fash is deleted there and/or new L.G. is installed.
خوش باشي،
©م.م.©
ممنون patal, جان
برم امتحان كنم ببينم چي ميشه :D :D
دوست خوب نمي خواهد وارد مينيو بيشي
nokia6230i,جان
لطفا اگه مطلبي رو عنوان مي كنيد تمام و كمال بگيد نه نصفه و نيمه!
مشكل من با راه حل patal, عزيز حل شد :)
آقا شما وقتي گوشي خاموش دكمه پن رو بگیر بعد گوشی رو روشن کن و دکمه رو نگه دار تا سیستم با بیاد اینطوری گوشی safe mode میاد بالا به ظاهر چیزی تغییر نمی کنه ولی راحت هرکار بخوای می تونی انجام بدی :wink:
:evil: :P :P :? :shock: :o :) :D :D :D :idea: :idea: :?: :?: :?: :?: :!: :!: :oops:
amir_pirozi2001, جان
اين پست شما خلاف قوانين.لطفا رعايت كنيد.
Saeed_R,جان
ممنون از راهنماييت.
اين Safe Mode محدوديت هايي هم داره؟