یه توضیح در مورد اسم خودم
تا حالا چند مرتبه بر و بچ اینجا و جاهای دیگه از من پرسیدن که معنی این اسمت چیه .خوب چون
جریان این اسم کمی تا قسمتی جالبه پس براتون می نویسم تا دیگه مثل اون دوستمون دچار سوء تفاهم نشین.
کد:
از اینجاش رو بخاطر بعضی مسائل تو کد می نویسم!!!.چند سال پیش حدودای سال 68-69 تو فرجام نارمک یه گروهی بود به اسم Persian Cocks یا خروسهای ایرونی !!که البته اون موقع یه سری رقیب هم داشتن تو شهرک غرب به اسم Iranian Pussies یا گربه های ایرانی که البته اونا دختر بودن.خلاصه اینکه من افتخار عضویت تو اون گروه رو داشتم و قرارمون برای اسم هم این بود که هر کس بر حسب علاقه اش بعد از اسم Persian cock یه پسوند مناسب سلیقه هم برای خودش انتخاب کنه منم چون خیلی عشق رایانه !! بودم و در ضمن اون موقع تابلو ترین سمبل رایانه z80 بود پس این پسوند رو برای خودم انتخاب کردم و اسم من تو گروه شد:
Persian Cock z80 که من بعدا اونو مخفف کردم و تبدیلش کردم به Pcockz80 که هم راحتتر نوشته و خونده میشه و هم اینکه معنی قشنگی هم پیدا میکنه(peaccok به انگلیسی یعنی طاووس و خرامان خرامان راه رفتن)البته جالبی این اسم اینه که معنی های دیگه ای هم داره که فعلا بکار من نمی خوره !!! و حتی در انگلیسی هم جریان این دوتا کلمه جزو لطیفه های زبانی هست .مثل کردن خودمون تو فارسی که هزار تا معنی میده !!!خلاصه شما فکر بد نکنین و بچسبین به همون طاووس !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]